Husligheter

Hemnet home: Sveagatan 2c

Det finns så många fina lägenheter till salu just nu och eftersom semestertorkan snart anländer så känns det lika bra att ösa på med fina hemnet-hem medan tid är! Den här sekelskiftestvåan är till salu via Stadshem och jag gillar det återkommande alfabetstänket som dyker upp på de olika väggarna. Svart, vitt och kaktusar – inget nytt under solen förstås, men just här funkar det fint.

Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se Hemnet home: Sveagatan 2c – Husligheter.se

Translation: There are a lot of great apartments on the market right now and since we’re heading for the summer holidays when everything practically comes to a halt I might as well show you everything I find, right?

Kommentera

Kommentera

Jättesnyggt, om jag bortser från tegelväggen. och den ”kreativa” inramningen av den. Brr. =)

sparris http://blekte.blogspot.se 8 juni, 2014 06:01 /

Svara

Är det någon som vet vart mattan som är i vardagsrummet kommer ifrån? ser den lite överallt på bilder men finna inte att köpa någonstans, hjääälp?

Jessica 1 augusti, 2014 02:33 /

Svara

Jessica: Jag är ganska säker på att den är från Housedoctor!

Maria/Husligheter http://www.husligheter.se 6 augusti, 2014 09:26 /