Giveaway: Nikon 1 J4

10 juni, 2014 67 kommentarer
Giveaways / Tävlingar

Annonsen laddas.

Genom mitt samarbete med Nikon har jag fått möjlighet att lotta ut en kamera, och valet har fallit på nya modellen Nikon 1 J4Det är en kompakt systemkamera – den perfekta mixen mellan kompaktkamerans smidighet och systemkamerans möjligheter. Just den här modellen är prisbelönt för sin teknik och den är otroligt snabb, så vinnaren har rätt stora chanser att fånga livets avgörande ögonblick med den eftersom den dessutom är liten och smidig nog att följa med i väskan jämt.

Nikon 1 J4

Värdet på kameran inklusive ett Nikkor VR 10-30 mm-objektiv är 5 790 kronor. För att ha chans att vinna ska du svara på frågorna nedan i en kommentar senast vid midnatt den 16 juni. Lycka till!

FRÅGOR

1. Vad heter samtliga modeller i Nikon 1-serien?

2. Varför skulle den här kameramodellen passa just dig? Motivera kort!

Vinnaren utses av Nikon och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

UPDATE! Tävlingen är avslutad, vinnare blev signaturen Frida (18.21). Grattis!

Translation: Giveaway! Only for readers living in Sweden though.

Skriv en kommentar

*

67 kommentarer

1. Nikon 1 J1/J2/J3/J4, V1/V2/V3, S1/S2, AW1

2. Jag vill fånga långa frukostar, regniga dagar, nya vänner, livet, äventyr och en ny kärlek under mitt kommande studieår i Glasgow. Fånga och hålla nära de minnena som kommer forma mig i framtiden.

Du har en fantastisk blogg! Jag fortsätter bli himla inspirerad, det pirrar i händerna att göra så många småknasiga saker med min lägenhet!

1. Nikon 1V3 / 1 S2 / 1 J4 / 1 AW1 / 1 J3 / 1 S1 / 1 V2/ 1 J2 / 1 J1 / 1 V1
2. Om jag vann skulle jag ge kameran till min äldste son, på väg ut på sitt (hitintills) största äventyr – ett år i Vietnam, Laos och Kambodja. Såklart behöver han en kamera att föreviga sin resa med och det skulle jag gärna ge honom!

1.
Nikon 1 J1/J2/J3/J4
Nikon 1 V1/V2/V3
Nikon 1 S1/S2
Nikon 1 AW1

2. Min högsta önskan just nu är att ha en bra kamera. Utbildar mig just nu till inredare och är i behov av en kamera (just nu tar jag bilder med min mobil). En resa till Barcelona i september är även bokad och att få använda Nikon 1 J4 på denna resa skulle vara en dröm.

Tack för en fin & inspirerande blogg!

1.
Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3

2.
Ända sedan jag träffade min (numera) fru har hon och hennes familj trackat mig och mina Canon kameror. Hon kommer från en Nikon familj, jag från en Canon familj. Nu klagar hon på att bilderna på vår nyfödda dotter inte blir bra – självklart Canons fel. Snälla, få tyst på min fru och ge henne en Nikon så vi får vackra bilder på vår dotter. Kanske kommer det även konvertera mig till Nikon 🙂

1. Modellerna är
Nikon 1 J1/J2/J3/J4,
V1/V2/V3,
S1/S2,
samt AW1

2. Jag önskar mig en Nikon 1 J4 så att vi kan ta härliga spontanbilder på familjen. När en kamera är liten och smidig så får den en mera självklar plats i väskan och med en modell som denna så kanske även jag hamnar på bilder i framtiden….Som det är nu är det mest mannen och barnen som kommer med på bild men med en enkel kamera så kan ju även mannen lyckas med detta.

1. Nikon 1 AW1/J1/J2/J3/J4/S1/S2/V1/V2/V3

2. Jag väntar mitt första barn i september och skulle vilja ha en snabb och smidig kamera som jag alltid kan ha till hands för att fånga alla ögonblick i det nya livet som småbarnsförälder

Oj vilken tävling! Modellerna heter: Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3

Som ganska ny bloggare använder jag fortfarande mannens systemkamera, att få en egen kamera skulle vara alldeles underbart! Bara det att slippa fråga om kameran är ledig är helt obetalbart! Att det dessutom är en Nikon är nästan det bästa, min ungdoms favoritmärke på kameror, som jag har saknat Nikon 🙂

Håller tummar och tår!

1. Nikon 1 AW1/J1/J2/J3/J4/S1/S2/V1/V2/V3
2. Den här kameran skulle passa mig perfekt. När jag packar ryggsäcken inför en fjällvandring så står jag alltid med samma fråga, ska den stora tunga systemkameran verkligen följa med?! En lätt, snabb, smidig kamera som ändå ger ett bra resultat på bilderna skulle göra mina vandringar så mycket lättare!

1. Modellerna i Nikon 1-serien heter: J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3 & AW1
2. Jag har länge letat efter en kvalitativ kamera: i) Som jag kan slänga ner i ”mini” väskan innan jag går ut dansar. ii) Som jag kan ta fram”over and over” utan att det känns som ett projekt eller för den delen skämmigt så som nu då man får höra kommentarer så som ”fotografen är här igen” när man tagit fram sin klumpiga och stora kamera. iii) Som gör att jag slipper att gråta över alla tillfällen då jag bara tog med mig ”mobil kameran” pga plats brist och får finna mig med dåliga foton som jag aldrig skulle framkalla. Tror därför att Nikon 1 J4 kombination av kvalité och storlek skulle passa mina önskemål perfekt.

1. Modellerna i Nikon 1 heter: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. jag har suktat länge efter en mindre och lättare systemkamera, den stora klumpa systemkameran jag använder är inte ens min egen och den får sällan följa med om jag inte VET att jag kommer att fota, och därav missar jag många ögonblick som jag hade velat spara.

1. Modellerna heter: Nikon 1 AW1/J1/J2/J3/J4/S1/S2/V1/V2/V3

2. I ett liv där allting känns som om det går för fort hade en möjlighet till att fånga de fina ögonblicken varit guld värd. En möjlighet att fånga och ständigt återupptäcka livets glädjeämnen hade jag använt min Nikon 1 J4 till.

1. Modellerna i Nikon 1 heter: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.
2. Nybliven 3-barns mamma (äldsta 6 år.). En smidig, bra och framförallt snabb kamera skulle föreviga alla dagliga guldkornsögonblick! Skulle tokälska det!

1. Modellerna heter V1, V2, V3, S1, S2, J1, J2, J3, J4 och AW1

2. Jag gillar kvalitet och har därför valt att använda Nikon! Och en stor kamera i liten förpackning hade varit suveränt när min Nikon D5500 blir för stor för att bära med sig i vardagen.

1. Modellnamn: J1, J2, J3, J4, V1, V2, V3, S1, S2 och AW1

2. Min systemkamera är för otymplig i vardagen. Min mobilkamera saknar de finesser jag vill ha. En J4 vore perfekt för mitt bloggande!

Vilken drömtävling!

Modellerna heter: Nikon 1 V3, Nikon 1 S2, Nikon 1 J4, Nikon 1 AW1, Nikon 1 J3, Nikon 1 S1, Nikon 1 V2, Nikon 1 V1, Nikon 1 J1 & Nikon 1 J2

Jag älskar att fota och har väl egentligen alltid tyckt att en fin bild inte handlar om vilken kamera man fotar med. Utan om själva motivet och känslan bakom bilden. Men med en bra kamera med grymma funktioner kan man helt klart utveckla sitt fotande. Naturfoton är min grej. Fåglar, katter, rådjur, blommor, gamla hus mm. Har en tio år gammal digitalkamera som jag inte kan utvecklas med för den hänger på sluttampen och saknar dessutom blixt. Vore en dröm för mig att vinna och det skulle definitivt bli många fina bilder framöver.

1. Modellerna heter: V3, S2, J4, AW1, J3, S1, V2, J2, J1 och V1.
2. Har provat olika systemkameror under åren, men eftersom jag fotograferar barn och djur krävs det en kamera som är snabb att hantera, ger bra foton även i svagt ljus och kan återge rörliga motiv. Även reseskildringar vill jag fånga, eftersom dessa ögonblick aldrig återkommer. Modell J4 verkar vara perfekt för mitt fotograferande!

1. Modellerna heter: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2 och V3.
2. Eftersom jag ska resa till Uganda i höst och förhoppningsvis få se massor av vilda djur och då inte minst bergsgorilla, vore det en ynnest att få föreviga dem med en riktigt bra kamera. Motiv som man kanske bara får ett tillfälle i livet att se i verkligheten och kunna fotografera, och att kunna få underbara bilder som man kan titta på hur många gånger som helst.

Hej!

1. Modellerna är följande: Nikon 1: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.

2. Att föreviga ögonblick, sekunder och andetag behövs det egentligen ingen avancerad kamera för att göra. Att det blir betydligt enklare, roligare och smidigare att göra det med en kamera som inte kräver en mindre sportbag för att forslas runt, som är såpass snabb att släkten inte hunnit tröttna innan du hunnit säga cheese och såpass smidig att du inte behöver involvera halva bekantskapskretsen så fort det ska göras en mindre inställning, det är en fördel. Helt klart en fördel 🙂

1. Modellerna i Nikon 1 heter: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.

2. Vilken perfekt systemkamera att fånga alla dom där fina ögonblicken! Soliga morgnar, lata dagar, varma kvällar, äventyr långt härifrån. Stunden i sommar då jag säger ja till min blivande man. Nikon gör historian sann.

Tack för en oerhört inspirerande blogg!

1. Modellerna heter AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1,V2 och V3

2. Älskar bilderna min systemkamera tar men den är så stor. Fungerade bra då barnen var i vagnsålderna (kameran kom alltid med, bra packutrymme). Men nu är vagnen såld och jag skulle vilja fortsätta ta underbara bilder på barn och natur – denna vore perfekt!

1. Namnen på modellerna i Nikon 1 serien: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.

2. Mitt mål är just nu att försöka föreviga minnen med min bebis. Hon är snabb och har en bedårande teknik (att hålla sig utom fokus). Skulle bli så lycklig av en kamera som mäta sig med henne i dessa egenskaper. Allt för att hjälpa en något långsammare mor att ta fantastiska bilder på denna underbara lilla tjej var vi än befinner oss.

Hej,

1. Jag tror att modellerna i Nikon 1 serien är:
J1, J2, J3, J4
s1, S2
V1, V2, V3
AW1

2. Om några veckor kommer vårt första barn, en riktigt stor händelse som vi vill fånga på bild. Den stunden och förhoppningsvis många fartfyllda och lugna stunder i framtiden. I dag fotar vi oftast med mobilerna och har väl trott att det håller, men så fel. Nyligen framkallade bilder visar ett skriande behov av en bra kamera inför vad som ska ske, det vi kommer se grumligt för stunden hoppas jag ändå kunna bevara på bild 🙂 En kamera med ett smidigt objektiv som kan fixa både den lugna stunden och framtida sprinter vore guld, och att den är lätt att få med är viktigt om den ska konkurrera med mobilen. Att den dessutom kommer min profilfärg orange, ja det avgör ju saken 🙂

1. De heter Nikon AW1, S1,S2,J1,J2,J3, J4, V1, V2, V3.

2. När barnen var mindre var jag flitig med att fota dem med vår stora och klumpiga systemkamera. Nu när jag har en ok mobilkamera orkar jag inte släpa runt på vår stora kamera längre. Det är självklart synd eftersom bilderna inte alls blir lika fina. Med den här vinsten, skulle jag garanterat komma igång med fotograferandet igen. Då finns inga ursäkter!

1. Nikon 1 J1/J2/J3/J4/V1/V2/V3/AW1

2. Jag driver själv en inredningsblogg vars utvecklingsområde är att just ta mer bilder när jag är ute på stan i fina butiker eller hemma hos vänner vars hem jag vill visa på min blogg. Tyvärr orkar jag inte alltid släpa med min fina systemkamera utan letar efter ett alternativ till den, och just Nikon 1 J4 skulle vara lösningen på det problemet och hjälpa mig att skapa mer personliga inlägg på bloggen.

Hälsningar Ulrika
http://seventeendoors.blogspot.se

1. Modellerna är: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3 – alla med ”Nikon 1” framför.

2. Jag har aldrig haft en riktig kamera och den här verkar enkel att förstå sig på trots dess många funktioner och användningsområden. Bilderna på min dotter skulle bli helt annorlunda än de gryniga från mobilen.

1.
Nikon 1 J1/J2/J3/J4
Nikon 1 V1/V2/V3
Nikon 1 S1/S2
Nikon 1 AW1

2.
Ett bra handväsk-alternativ, som en man i byrålådan fast en kamera i kjolfickan. Så praktiskt, så nära, så till-hands. Helt plötsligt skulle de enkla tillställningarna som egentligen betyder mest också kunna dokumenteras och inte bara stilleben, dekorativa tårtor och frodiga växter i macro och hemmamiljö.

Håller tummarna så att knogarna vitnar! Hej.

1) Modellerna i Nikon 1-serien heter: V1, V2, V3, S1, S2, J1, J2, J3, J4, och AW1.

2) Jag har inte det tekniska sinne som behövs för att hantera en invecklad kamera, men med den här skulle t.o.m. jag kunna ta bra bilder, och föreviga fina upplevelser och min familj i språng. Vi är en sportig familj, och vår dotter som är lika ”vild” som vår kattunge, har jag tidigare med mobilen inte kunnat fånga bra på bild.

1) Modellerna i Nikon 1-serien heter: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3

2) När lillan tar sina första steg eller när vi är på resande fot.
När vi åker långfärdsskridskor eller paddlar i vår kanot.
Med Nikon 1 J4 är jag med högsta kvalité försedd
och kommer ständigt vara beredd.

1. Nikon 1 AW1/J1/J2/J3/J4/S1/S2/V1/V2/V3
2. Min dotter Isa gillar att fota och att uttrycka sig med foton och bilder. Detta blir en perfekt första kamera för henne och för resten av familjen. Vi tar med oss den på semestern, utflykter och till lekplatsen i sommar. Den är lätt att använda och tar nästan ingen plats – ett måsta för oss!

1. Nikon 1V3 / 1 S2 / 1 J4 / 1 AW1 / 1 J3 / 1 S1 / 1 V2/ 1 J2 / 1 J1 / 1 V1
2. Underbart pris! Äntligen kan jag sluta ta kort med min iPhone. Kameran passar mig perfekt. En liten smidig kamera med bra kvalitet. I mitt jobb som frilansare är kamera den sista produkt jag behöver för att karriären ska få sig den skjuts den behöver! Jag längtar!

1.
Nikon 1 J1/J2/J3/J4
Nikon 1 V1/V2/V3
Nikon 1 S1/S2
Nikon 1 AW1

2.
Det är mest för min sambos del jag önskar vinna denna fina kameran. Han har nämligen aldrig ägt en egen kamera och jag som fotar precis allt tycker det är konstigt hur man inte kan vilja dokumentera allt härligt man är med om.
Jag önskar alltså att min sambo också skulle ta mer foton i vardagen, där kanske även jag är med på en bild (har inte många såna foton eftersom det alltid är jag som står bakom kameran) och att han får upp ögonen för hur kul det är med foto och att ”fånga ögonblick”!

1.
Nikon 1 AW1
Nikon 1 J1/ J2/J3/J4
Nikon 1 S1/S2
Nikon 1 V1/V2/V3

2.
Den modellen hade passat mig perfekt då den är liten och enkel. Förra veckan (Torsdag 5/6) tog jag studenten och jag är evigt tacksam över att mobiler finns så man kan fotografera ”in the moment”, men kvalitén är allt annat än bra dessvärre och att förstora upp bilderna alternativt använda de till fotoböcker och liknande blir svårt eftersom jag vill ha skarpa bilder.. Jag hade velat vinna kameran för att kunna fortsätta föreviga alla små underbara stunder samtidigt som kvalitén på bilderna blir bra så man kan förstora upp dem eller använda på andra ställen än att bara ha de liggande i datorn.

Håller tummar och tår för att jag vinner. Himla rolig tävling förresten! 🙂

1. Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. Jag har ingen kamera. Bara en skruttig mobilkamera som inte duger till mycket. Om en dryg månad gifter jag mig och ska bege mig ut på minimoon med min man(!) till Österlen. För mig är det så värdefullt att kunna dokumentera livets händelser, och denna som är den största hittills. En ny Nikon vore helt perfekt att fånga de magiska dagarna efter bröllopet, bara vi två.

Modellerna i Nikon-1 serien heter: AW1, S1, S2, V1, V2, V3, J1, J2, J3, J4.

Jag har precis börjat en kurs i Street Photography och istället for att hela tiden släpa med min systemkamera så skulle denna lilla smidiga kamera passa mig perfekt! Lätt att alltid packa ner i handväskan utan att den tar upp en massa plats och lättare att vara mer diskret med sa att jag kan fånga fler ”candid moments” av människor ute pa stan. Och sen vill jag bara säga att jag tycker att modellen är sjukt snygg!

Fantastisk tävling! Vad roligt!

1. Nikon 1 V3, S2, J4, AW1, J3, S1, V2, J2, J1 och V1

2. Jag driver en av Sverigen mest lästa träningsbloggar och fotar massor men tyvärr blir det mest med min iPhone som ger dåliga bilder. Jag har en gammal Nikon systemkamera men den är alldeles för stor att bära runt på för en nybliven tvåbarnsmamma som har väskan full med blöjor, ombyten och mellanmål. Har länge funderat på en liten och nätt kamera men med mammapeng och sjukskrivning på det är kamerakassan obefintlig tyvärr. Älskar denna fina lilla Nikon som skulle slinka ner i väskan perfekt och ge min blogg ett lyft. Jag skulle dessutom ha möjlighet att fånga mina två hjärtan lite mer frekvent och dessutom få fina och klara bilder.

Tack för underbar blogg!

1. Modellerna heter: Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. En bra och nätt modell som gör att jag kan ta kort med en hand samtidigt som jag bär på min yngsta som alltid ska mysa med mig med min andra arm 😀

1. Modeller Nikon 1; V3, S2, J4, AW1, J3, S1, V2, J2, J1,V1
2. Den kameramodellen skulle vara perfekt att alltid ha med i handväskan. Så bra när jag är på inköpsmässor där man går och står mycket! Det blir så tungt att bära runt på den stora systemkameran. Jag har alltid varit en Canon-tjej, men är nyfiken på Nikon! Skulle jättegärna prova att fota med en Nikon-kamera!

1.
Nikon 1 finns i följande modeller:
J1/J2/J3/J4
V1/V2/V3
S1/S2
AW1

2.
Har en liten knodd här hemma som växer fort så det knakar. Precis sålt av min gamla kära systemkamera då det plötsligt blev för mycket meck att få med och fram den när rätt läge gavs att ta på den lilla. Därav mååånga mobilbilder av usel kvalitet. Så tråkigt när det kommer till sådant men verkligen vill föreviga. Därav hade en sådan kamera; liten till storleken men med stoora möjligheter varit helt perfekt för mig.
Tack för en otroligt inspirerande blogg:)

1. Nikon 1 AW1/J1/J2/J3/J4/S1/S2/V1/V2/V3

2. För att, på ett kvalitativt sätt, kunna fånga vackra vattenfall, lustiga skuggor, fina leenden, kärleksmöten, fortkörare och de små, små stunderna då man tänker ”det här är livet”. Alla de ögonblick som jag dagligen möts av i mitt liv som reseälskare, pendlare och drömmare.

1. Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. Som nybliven förälder har fokus flyttats från de stora äventyren till de små. Plask i vattenpölar, första tanden, fisketuren med farfar och kojbygge i skogen. Den klumpiga systemkameran får oftast stanna kvar hemma när vi beger oss ut på äventyr. En kompakt systemkamera låter alldeles lysande!

1. Nikon 1 finns i följande modeller:
AW1
J1, J2, J3, J4
S1, S2
V1, V2, V3

2. Denna lilla underbaring skulle vara ett perfekt redskap för att starta upp en blogg och där dokumentera vårt kommande projekt: renovering och inredning av en dalagård nära Siljan i världens mysigaste by, i världens vackraste landskap, Dalarna!

1. J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3, AW1
2. Jag älskar min Nikon systemkamera som jag har haft i ett par år, men jag orkar sällan ta med den när jag ska iväg någonstans. Att gå tillbaka till klassisk kompaktkamera är otänkbart nu när jag har fått smak för mer avancerade prylar, men en Nikon 1 borde kunna uppfylla mina krav på såväl teknisk finess som bärbarhet!

1: Nikon 1 finns i följande modeller:
J1/J2/J3/J4
V1/V2/V3
S1/S2
AW1
2: Att ha en smidig kamera känns som a och o när man har en 15-månaders liten kille som man ska (jaga efter) fotografera!

1. Nikon 1 AW1, J1/J2/J3/J4, S1/S2, V1/V2/V3
2. Jag har länge drömt om att kunna ta de där vackra ögonblicksbilderna och lära mig fotograferingens alla konster! Genom detta skulle jag vilja föreviga den svenska sommaren och min första resa som sträcker sig utanför Europas gränser! Jag skulle lämna min trasiga gamla mobil(-kamera) hemma och äntligen lära mig fotografera med hjälp av en riktigt bra kamera! 🙂

Tack för en trevlig blogg! 🙂

Hej,
1: Nikon 1 AW1, J1/J2/J3/J4, S1/S2, V1/V2/V3
2: Åh, precis vad vi behöver; en smidig och bra kamera i lagom storlek. Jag är säker på att denna skulle få följa med på långt fler äventyr än vår stora kompakt kamera. Och perfekt tålig så att jag kan låta min dotter använda den – hon tänker bli fotograf!

1. Nikon 1-seriens modeller heter:
AW1/ S1/ S2/ J1/ J2/ J3/ J4/ V1/ V2/ V3.

2. Den här kameran skulle passa mig mycket bra. Jag har en dotter som åker konståkning, och skulle vilja bevara ögonblick av hennes vackra rörelser via bilder. Allt går ju väldigt snabbt, både vad det gäller piruetter och roterande hopp.

Först och främst måste jag bara få skriva wow! Den här tävlingen vill jag verkligen vinna.

1. Nikon 1 AW1/J1/J2/J3/J4/S1/S2/V1/V2/V3

2. Den här kameran skulle passa mig riktigt bra, och inte bara för att jag har en söt dotter som ständigt är i farten och älskar att bli fotograferad. Utan för att jag dessutom driver Sveriges enda hemsida för unga föräldrar, där vi i jobbet ständigt är ute på äventyr för att recensera och skriva om nya intressanta reportage att dela med oss utav till våra besökare.

En riktigt bra, liten och smidig kamera skulle underlätta vårt arbete enormt och vi skulle på så vis kunna få ännu bättre och mer bilder att inspirera och visa upp för de föräldrar som besöker vår sajt och/eller våra event.

Kram Sanna

Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.

Den hade varit perfekt att ha med sig i väskan i sommar, och fång ögonblicken med familjen. Har tröttnat på mobilkamran och att släpa på vår stora systemkamera.

1. Nikon 1: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.

2. Med den här kameran skulle jag alltid känna mig trygg i min roll som hobbyfotograf, eftersom jag skulle kunna lita på att den p.g.a dess snabbhet, bra teknik och smidighet, alltid skulle ge mig kvalitativa och snygga bilder, i alla former av sammanhang.

1. Nikon 1 AW1/J1/J2/J3/J4/S1/S2/V1/V2/V3

2. Jag tror denna kameran vore perfekt för mig och mitt fotograferande. Att äntligen kunna knäppa fina bilder med en bra och snabb kamera på min spralliga två åring vore guld. Att det dessutom är nikon och att kameran är liten och smidig gör att jag mycket enklare kommer kunna packa med den under sommarens alla äventyr – som man så gärna vill fotografera och minnas.

1) Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3

2) Eftersom jag inte är tjejen som gillar att dra runt på stora väskor(!) så skulle denna snygga modellen passa i min hand i stället!!
För en kamera ska alltid vara i handen och användas mycket för att kunna fånga ”det där speciella ögonblicket”!!
Och i och med dess snygga design, snabba uppstart och enkel hanterliga teknik så känner jag att detta är en kamera som jag skulle använda mycket och på så sätt ge mig nya och hjälpa mig att komma ihåg fina minnen långt fram i framtiden!!

1. Nikon AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. Har en systemkamera som jag tycker mycket om, men att ta med den till lekparken, på cykelturen eller någon annan vardagsaktivitet är för bökigt. Saknar därför bilder som skildrar livet mellan högtidstillfällen och familjesammankomster. En liten smidig och snabb kompakt systemkamera vore perfekt att fånga vardagen med och dokumentera allt fantastiskt som vår 2-åring tar sig för.

1. Modellerna i Nikon 1-serien: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2 och V3

2. I sommar ska jag ut på min första fjällvandring. En liten och smidig kamera som också kan ta grymma bilder skulle vara perfekt att ha med. Då kan jag dokumentera den vackra naturen och vandringslivet utan att släpa runt på en tung och otymplig kamera.

Hej:)
1. Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. Inom en månad flyttar jag äntligen till Malmö, till en underbar bostadsrätt i city. För mig kommer det innebära ett nytt liv med nya vänner, händelser och upplevelser som bör förevigas på ett fint sätt!

1) Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3

2) Eftersom jag älskar att fånga det där ”speciella spontana ögonblicket” i vardagens rörelse, när ingen är med på det så skulle denna kameran vara helt perfekt eftersom den är så snabb!!
Och tack vare det inbyggda wi-fi så skulle det vara så kul att kunna dela detta ögonblicket med alla vänners närvaro när dom upptäcker min smyggfotografering på ett litet speciellt sätt!! 😉

1) De modeller som finns är Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.
2) Åh, denna modell skulle passa mig så himla perfekt! Detta då jag i sommar (äntligen, efter många månaders slit med alldeles för mycket plugg samt jobb vid sidan om) åker i väg på min absoluta drömresa: en roadtrip genom USA:s västkust! Hade varit guld värt att få chans att dokumentera mina upplevelser med hjälp av denna fina, lilla skapelse (istället för med den gamla skruttiga iPhone 4-kameran, som i dagsläget är den enda jag äger..). Hade verkligen passat så perfekt, då den ju verkar vara både lättanvänd och smidig, samt (det bästa av allt) liten nog att ta med sig överallt.
Håller tummarna för kung och fosterland nu!!!

Kram Frida

1. Modellerna i Nikon 1-serien: AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2 och V
2. Den skulle passa mig perfekt eftersom att jag tycker om att fånga lekfulla, spontana stunder i vardagen. Den verkar vara riktigt kvick och jag älskar wifi-funktionen som gör att jag snabbt kan dela med mig av vackra ting och händelser, stora som små. Den hade på ett smidigt sätt fått följa med mig överallt och varit min lilla pärla i väskan! Min i-phonekamera som jag i dagsläget använder kommer känna sig i underläge :)Längtar tills vi ses Nikon 1J4!

Snabb inbyggd wi-fi dela snabbt
en via en app som du kan tanka ner i din smartphone kan du föra över bilder från kameran till telefonen och dela dem den vägen
igera menyerna men också smidigt att ställa autofokus

1. V3, S2, J4, AW1, J3, S1, V2, J2, J1, V1

2. Den är liten och smidig, vilket gör den till en perfekt kamera att ha med sig överallt, utan att för den sakens skull minska på kvaliteten. Och jag vill verkligen kunna ha med mig en kamera överallt för att fånga livet och dess underbara ögonblick, ögonblick som jag kan förstora upp och njuta av för alltid.

1. V3, S2, J4, AW1, J3, S1, V2, J2, J1, V1
2. Jag vill föreviga ögonblicken som sällan hinner fastna på bild. Föreviga alla fina ögonblick då man viker sig dubbel av skratt! Foton som man kommer att se tillbaka på med ett leende eller ögonblick då man inte tror att man kommer att klara det, som man sedan kan se tillbaka på och tänka ”jag klarade det!”. Denna kamera skulle jämt få hänga med i min vardag, att den skulle få ligga i väskan vore en lögn för den skulle bli mer använd än den skulle ligga stilla! När ögonblick blir till minnen!

Wow vilken tävling!!
1. Nikon 1 finns i modellerna J1, J2, J3 och J4, S1 och S2, V1, V2 och V3 samt AW1.
2. För nio månader sen föddes världens finaste lilla tjej! Att fånga allt hon lär sig, roliga situationer och små detaljer i hennes utseende känns såklart superviktigt och det går bara här och nu, tiden stannar ju inte upp! Självklart vill man ha så bra kvalitet som möjligt på bilderna men ändå så blir det oftast mobilkameran som används då vår systemkamera är lite stor och otymplig att ha med överallt. Om jag skulle vinna Nikon kameran kommer den här sommaren generera många fotoalbum att göra under hösten

1. Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. Min pojkvän fotar mycket och det är något som jag har fastnat vid, fota vänner, vardag, natur, resor, allt! Att hitta vinklar, att föreviga en känsla. Pojkvännen har tröttnat på att jag alltid lånar hans kamera och jag både behöver och vill en egen. En Nikon i min hand skulle få uppleva och föreviga många fina ögonblick!

1. Nikon AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2. I vardagen måste kameran vara smidig för att det ska bli av att använda den. Med Nikon 1 J4 skulle jag slippa kompromissa med mobilkameran och ändå kunna bära med mig kameran i fickan.

1 Nikon AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3
2 Jag behöver en kamera som tar grymma bilder men samtidigt är liten och smidig. Har under de senaste tre åren spenderat 12 månader på resande fot i bland annat Kanada, Kina och på Fijiöarna. Jag reser alltid med minimal packning och alla mina intjänade pengar går till nya drömresor. Jag unnar mig aldrig riktigt bra produker. Brukar tänka att när jag blir gammal kommer jag minnas allt jag gjort, inte alla saker jag ägt. Men har nu insett att minnet behöver hjälp på traven för att bevara alla upplevelser. Otroligt många härliga äventyr som hade kunnat förevigas och bevaras om jag haft en Nikon 1 J4 vid min sida. Håller tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren och kan fortsätta förverkliga min dröm och samtidigt få fantastiska bilder att titta tillbaka på och minnas med värme.

1. De modeller som finns är Nikon 1 AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2, V3.
2. Vi är mycket ute i naturen och har tidigare släpat med systemkameran. Till vår stora glädje har nu har familjen utökats med en liten bebis, och systemkameran prioriteras bort i den digra packningen. En kompakt systemkamera verkar utan tvekan vara lösningen! Jag håller tummarna allt jag kan för en Nikon 1 J4.

1. Nikon 1 finns i modellerna J1/J2/J3/J4, V1/V2/V3, S1/S2 och AW1.

2. Jag behöver hjälp med att fånga några av alla de oförglömliga ögonblick som min fartfyllda niomånaders bebis bjuder på varje dag. Nu kämpar jag med min uråldriga, snigellångsamma mobiltelefonkamera för att försöka få fatt i några av dessa guldkorn. Med en Nikon 1 J4 skulle jag äntligen lyckas spara våra värdefulla minnen och slippa alla halvsuddiga bilder!

1. J1/J2/J3/J4, V1/V2/V3, S1/S2 och AW1
2. Oh my god, den finns i orange. Därför skulle den passa mig! Och för att jag just blivit helt besatt av att fotografera fast jag bara har mobilkameran att leka med. Den här skulle steppa upp mina bloggbilder ett rejält snäpp.

1. De fina modellerna av Nikon 1 är AW1, J1, J2, J3, J4, S1, S2, V1, V2 och V3
2. För alla fester, upptåg och äventyr. För alla middagar, allt hemmafix och den vackra vardagen. Jag lovade mig själv att dokumentera allting som 17-åring och sen dess har bilder varit en del av min vardag, och ingen höjer på ögonbrynen när jag drar fram kameran. Nu gick min gamla kamera sönder då vi överraskades av ett hällregn, så jag har fått hanka mig fram med min mobilkamera (inget dåligt med den dock, älskar min mobilkamera) medan jag sparat till en ny. Om jag istället vann själva kameran, skulle jag kunna lägga de sparade pengarna på ett vattentätt snyggt fodral så den nya kameran inte gick samma öde till mötes. Därför deltar jag gärna i denna give away, och hoppas på turen.