Hemnet home: Erik Dahlbergsgatan 24b

27 juni, 2014 8 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Snubblade över en sån liten Hemnetpärla häromdagen, som visserligen plockar några enkla poäng tack vare hög designmöbelfaktor men ändå inspirerar mig massor! Vad tar jag med mig då? Ett sug efter fotokonst och hortensior och en rejäl lust att bygga på min samling av fyndade silverljusstakar i sommarhuset!

Hemnet home: Erik Dahlbergsgatan 24b (Bo-laget) – Husligheter.se Hemnet home: Erik Dahlbergsgatan 24b (Bo-laget) – Husligheter.se Hemnet home: Erik Dahlbergsgatan 24b (Bo-laget) – Husligheter.se
Hemnet home: Erik Dahlbergsgatan 24b (Bo-laget) – Husligheter.se

Hemnet home: Erik Dahlbergsgatan 24b (Bo-laget) – Husligheter.se
Foto: Mäklarbilder Bolaget

Translation: This amazing apartment has a lot going for it just by being filled with loads of designer stuff, but I still like it a lot! It makes me want to buy more b/w photos and vintage silver candlesticks.

Skriv en kommentar

*

8 kommentarer

Så lustigt! Så olika man kan tycka! Jag tycker det var ett högst opersonligt hem!! Din blogg gillar jag dock verkligen!! Det var alltså ingen kritik utan mer intressant att man tycker så olika!! Hälsningar från södra Skåne Lisa S

Lisa S: Det är absolut åt det opersonliga hållet, men jag tycker alltid att man får väga in att det är mäklarbilder – man plockar ju undan så mycket som möjligt då och i ett sånt här hem blir det nog lite extra tydligt. 🙂

Hej på er!
Den här lägenheten var helt tom när vi fick uppdraget, och är fullstylad av extern firma. Vi brukar vara noga med just det där att det inte ska vara opersonligt och för ordentligt, utan synas att ngn bor på riktigt. Men visst är det härligt att vi tycker olika!