Husligheter

En halv fondvägg

Precis en sån här halvvägg som Så fint jag vill har, sån har även vi i vårt sommarhus mellan hall och kök. Och hittills har jag gått bet på vad jag ska göra av den, men när jag ser hur fint det blev hemma hos Nanna när hon tapetserade den med William Morris Willow bough så blir jag sugen på att fixa nåt liknande. Fondväggen må vara på dekis, men den halva fondväggen lever och frodas!

Så fint jag vill – Husligheter.se

Tapet Willow Bough från William Morris. Foto: Nanna/Så fint jag vill

Translation: Do you also have half a wall somewhere? I’d love to wallpaper ours with a William Morris wallpaper, like Nanna/Så fint jag vill has done!

Kommentera

Kommentera

Åh den är så fin! Men dyr. Tips på någon liknade till ett bättre pris?

Mina 30 juni, 2014 09:32 /

Svara

Tack för att du länkar och bloggar så fint om mitt! Måste bara rätta lite.. Pilblad heter tapeten. Kram kram

Nanna 30 juni, 2014 11:31 /

Svara