Husligheter

Tävling: Vinn inredning från Ellos!

husligheter

Jag har något slags ”nerifrån-och-upp-tänk” hemma just nu, så våra sovrum på översta våningen får vänta tills nästa år även om det kliar i fingrarna att ta tag i dem. Men jag tänker att många av er som läser Husligheter och som själva också bloggar säkert redan har superfina sovrum att visa upp? Då tycker jag att ni ska ta chansen att inspirera oss som inte fått tummen ur ännu, och samtidigt tävla om inredning från Ellos värt 1000 kronor!

tävla om inredning från Ellos värt 1000 kronor – Husligheter.se

Ett inspirerande sovrum från Ellos – hur ser ditt ut?

Bloggtävlingen Sveriges vackraste sovrum startar idag och pågår fram till 10 september, och för att tävla gör du så här:

 1. Ta en bild av ditt sovrum och lägg upp på din blogg.
 2. Berätta lite kort om varför du inrett som du gjort, eller ge dina bästa inredningstips för sovrummet.
 3. Använd meningen ”Jag deltar i en tävling med priser från Cuponation och Ellos, samt länka till juryn som består av Husligheter, Room by Sofie, Inredningshjälpen och Cuponation.

Lycka till, jag och mina bloggkollegor Sofie/Room by Sofie och Anette/Inredningshjälpen ser fram emot att få se era fina sovrum!

Translation: My bedroom is still a mess, and I hope to collect some inspiration by sitting in the jury for Sweden’s most beautiful bedroom! 

 

 • http://www.pusha.se/rostfria-blandare Nivito rostfria köksblandare

  Spännande!

 • Anna

  Vad trist att bara de med bloggar får vara med och tävla! Vi har precis renoverat vårt sovrum, hade varit så kul att få tävla med det.

  • http://www.husligheter.se Maria/Husligheter

   Anna: Det är ju inget som hindrar att du snabbt startar en gratisblogg på blogger eller blogg.se och gör ett inlägg om ditt sovrum där! Vem vet, kanske får du mersmak och fortsätter att blogga sen, annars är det ju snabbt gjort att lägga ner den efter tävlingen. :)

 • http://www.villanio.se Annica
 • http://ahousewithaview-aka@logspot.com A House With A View

  Vilken jättefin tävling! Jag vill jättegärna vara med i den och hoppas på tur!

  Jag har visat mitt sovrum här: http://ahousewithaview-aka.blogspot.se/2014/08/sovrum-i-lantlig-stil-tips-att-skapa.html

  kramizar från aka