Hemnet-hem: Södra Förstadsgatan 82

11 september, 2014 3 kommentarer
Homes / Hem

Annonsen laddas.

Just nu cirkulerar det bilder på en väldigt härlig Malmölägenhet på Södra Förstadsgatan som är till salu via Bolaget, jag skulle gissa att man knappt får pengarna tillbaka om man skulle spela på chansen att det blir veckans mest ombloggade lägenhet. Mäklarbilderna – mycket fina – hittar ni här, men jag tycker att det är ännu lite roligare att visa bilder som hjärnan bakom renoveringen har tagit. Byggfabrikens Josefin Kvist mailade mig nämligen för att berätta hur hon renoverat denna lilla pärla (granne med hennes egen lägenhet) med enbart ekologisk färg, naturliga oljor och material från Byggfabriken förstås. Tummen upp, Josefin – resultatet är femstjärnigt!

Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.se Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.se Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.se Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.se Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.se Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.se Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.se Södra Förstadsgatan 82 (photo:  Josefin Kvist) – Husligheter.seAlla foton: Josefin Kvist

Translation: This great Malmö apartment is renovated by Josefin Kvist, using organic paint and genuine details. It looks amazing!

 

Skriv en kommentar

*

3 kommentarer

Vackert! Intressant dock att objekt till försäljning blir populära främst för stylingens skull, inte för arkitektur, golv, väggar, föreningens ekonomi eller stammarna… Vi skrev om detta i vårt senaste inlägg (som har två sidor). Kika gärna in.

Tack för en bra blogg! / liza

Hej Liza, intressant läsning på er blogg! Jag håller förstås med, självklart måste man se ”under ytan” om man är seriös spekulant på något och inte se sig blind på snyggstyling och ögongodis. Samtidigt funkar ju Hemnet och mäklarbilder inte bara som försäljning av bostäder, utan minst lika mycket som inspiration för oss som redan hittat vårt hem. Idéer på förvaringslösningar, snygga materialval och bra styling är ju precis vad såna Hemnetknarkare – som jag – vill ha, och för oss spelar ju skicket på ett hus vi aldrig kommer att köpa mindre roll. Många mäklarbyråer har ju till och med inspirationsarkiv på sin sajt på redan sålda objekt, så de har ju insett sin vidare roll.

Just den här lägenheten tycker jag dessutom ger lite mer substans i inspirationen just för att den är renoverad på ett så miljömedvetet sätt som möjligt. Om man nu ska köpa ett renoveringsobjekt och göra jobbet själv istället för att köpa ”färdigstylat” så är Josefins arbete väldigt inspirerande!

Tack för att du kommenterar och för fint beröm!

Haha jag har också skrivit om den här lägenheten, jag tror som du säger att den kommer bli (är redan) väldigt omtalad! 🙂 Men det var roligt att få läsa lite bakgrunden till stylingen, det visste jag inte om innan 🙂