Fyra nyanser av brunt

2 mars, 2016 4 kommentarer
Colours / Färger

Jag försökte definiera vad som inspirerar mig just nu och kom fram till att min blick hela tiden fastnar på bilder i olika nyanser av brunt! Kanske påverkas jag av sonen som bara tycks intresserad av att rita med bruna pennor, kanske är det bara den där lilla motreaktionen mot allt vitt/grått/svart som varit de senaste åren. Lite mjukare, lite mildare, lite mysigare. Här är ett litet bildsvep av magiskt fina bilder i just fyr(tiofyr)a nyanser av brunt.

Brunt Hubsch – Husligheter
Foto: Hübsch
Brunt Historiska hem – Boukari – Husligheter
Foto: Boukari/Historiska hem
Brunt Kristofer Johnsson Josefin Hååg – Husligheter
Foto: Kristofer Johnsson Styling: Josefin Hååg
Brunt Filippa K – Stureplan – Husligheter
Foto: Stureplan.se
Brunt Kristofer Johnsson Anna Mårselius – Husligheter
Foto: Kristofer Johnsson Styling: Anna Mårselius

Translation: Brown, brown, brown – I think there’s a theme to my favourite pics right now!

 

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Brunt är faktiskt vackert! Är så evinnerligt trött på döda svart-vita miljöer som mest påminner om sanatorier för mig. Håller just på och tar en massa oramade bilder till tavelverkstaden i omgångar för att nån gång få upp dem på väggen också och märker hur jag gång på gång dras till ramar i valnöt och liknande. De ger en oslagbar värme.