”Måste få brinna av lite”

Idag hade vi Magnus uggla i studion! Han är en av våra rixmoronzoo kompisar som brukar dyka upp lite då och då! Jag vet inte om ni brukar lyssna på Rix morronzoo men Magnus är väldigt rolig! Och idag firade vi att han vunnit en grammis för första gången i sitt liv! Är det inte lite lustigt att många av våra gamla kult artister inte fått någon grammis förrän dom har blivit gamla? Att magnus uggla som varit artist med hit efter hit sedan 70- talet ska få vänta tills han är 62 år är ju faktiskt skandalöst dåligt!! Samma sak med Björn skivs, och för att inte tala om ABBA som fick sin första grammis långt efter att gruppen släppt sin sista skiva och splittrats! Vad är det för fel? Jag brukade gå på Grammisgalan tidigare men har faktiskt slutat på grund av just detta! Det är inte klokt vad vi är dåliga på att hylla vissa av våra svenska artister och låtskrivare som gång på gång bevisar sig värdiga en grammis då dom släpper hit efter hit och dessutom som tex ABBA som är en av våra största musikexporter och verkligen har satt Sverige på kartan genom sin musik, varför blev dom inte mer uppskattade och fick en svensk grammis när dom var verksamma? Nej, tyvärr så har jag tappat förtroendet för Grammisgalan då jag anser att detta är fel. Men visst är jag glad över att dessa kult band och sångare fått sina grammisar när dom ännu är i livet! Det är ju alltid något!


Kram L

 1. Håler med dig 😁😀😊 önskar oxå att Astrid Lindgren fått nobelpriset medan hon levde 😁😀😊 hon förgyllde min annars rätt taskiga barndom 💖💜💛

 2. Hej Laila
  Måste bara säga att jag är bombis på att du är gravid:)) Vet att du antagligen kommer att bli arg nu har ju hänt förr och jag är också emot att man bara kommeterar andras utseende hela tiden. Jag är själv en enorm viktpendlare men det är något som bara syns.. väldigt uppenbart!! Förlåt om jag trampar på någons tår verkligen inte min mening men känner mig bara så sugen på att berätta för någon…sorry!!
  Tack o lycka till med allt whatever kraaaaaam

  1. Lovisa, dig är det synd om. Tänk att inte haft någon som uppfostrat dig överhuvud taget.
   Är det någonting som är Big No No så är det att kommentera en ev graviditet!!!
   Dom flesta av oss vet det. Inte du uppenbarligen. Skäms!

 3. Du måste ha en tydlig politisk approach, kan du också pricka in hardcore feminist i cv´n har du hava inne hos juryn. Lägg därtill ner stor omsorg på att uttala rätt saker i media och helst också vara utsatt på något vis… score!

 4. Ja när man ver hur det går till så har intresset svalnat. Jag gick också mycket på -90 talet 🤘🏻

 5. Ok förlåt Laila och alla andra! Mycket dumt av mig, jag vet själv hur det är att få frågan som man kanske mår jättedåligt över(inte för att jag säger så är fallet)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..