Semester ihop och på varsitt håll

Det har varit ett par härliga dagar och Kit har lekt med sin kusin Colin och haft väldigt roligt!

img_0452-1.jpg
img_0453-2.jpg
img_0454-2.jpg

Liam ska ju snart åka till sin pappa i USA och Kit ska vara hos Niclas i två veckor så vi tog en liten middag ihop som och myste tillsammans då Kit och Liam inte ses förrän i mitten på augusti.

img_0455-3.jpg

Jag tänkte att åka till Disneyland i Frankrike tillsammans med Kit när han kommer tillbaka till nig om två veckor. Är det någon som varit där? Var det kul och har ni några bra tips på hotel och vad som är ett måste! Vill göra något kul med Kit! Hur är Legoland? Har hört både positivt och negativt om det.

Korosh har köpt en motorcykel som han har byggt ihop själv tillsammans med sin bror dom har hållt på hela dagarna fram till kl 0400 på mornarna! Det var ju meningen att det skulle vara ett sommarprojekt men dom är snart helt klara! Helt otroligt måste jag säga, jag skulle aldrig klara av att bygga ihop en motorcykel så detta är imponerande!

img_0456-2.jpg

Brorsan har också tagit semester… var tvungen att ta bild när både Korosh och brorsan sov, det såg så kul ut.

img_0457-3.jpg
img_0458-3.jpg

Själv har jag slappat och njutit av poolen här hemma och jag har också fått tillökning form av en badringsflamingo så nu behöver jag inte vara rädd för att drunkna!! Renoveringen går sakta men säkert framåt men nu i juli månad så är alla hantverkare lediga! Jag visar lite fler bilder snart!

Kram så länge L

img_0459-3.jpg
img_0461-2.jpg
img_0460-2.jpg
img_0462-2.jpg

 1. Legoland är väldigt bra och kul på alla sätt, men vi gjorde misstaget att åka innan vår yngsta fyllt 7 år. Det är nämligen åldersgränsen för att körkort i Legoland-staden🙁

 2. Antingen får du sluta ta bilder på din gubbe helt, eller så får han faktiskt kolla in i kameran nån gång ibland. Otroligt arrogant och töntigt beteende, vem tror han att han är egentligen? Dessutom har han ett väldigt ”vanligt” utseende så risken att bli igenkänd är minimal, om det är där skon klämmer….

  1. Ja har också tänkt att det är lite löjligt att inte visa sitt ansikte. Förhållandet är ju inte nytt precis och varför inte visa sitt ansikte förstår jag inte. Vad detta beteende beror på kan man ju undra, Tycker lite synd om Laila faktiskt. Hon vill ju visa sin kärlek men han verkar inte vilja detta. Är man kär vill man ju visa hela världen eller??

  2. Hahaha ”antingen får du…” hur tänkte du där? Som att du bestämmer? Bert/Rose-Marie vilka larviga tankar ni har. Bli irriterad över att hans ansikte inte syns?? Det handlar väl inte om att vara arrogant eller att tro att man är förmer än någon annan…
   Vill man inte ha sitt ansikte i en blogg så vill man inte.

   1. Håller med! Vill man inte vara med i sociala medier så vill man inte.
    Jag har varken Facebook eller någonting annat, för jag vill inte synas där. Det betyder ju inte att jag inte älskar min familj för det.

    Tänk om, ni som tycker att han borde synas…

    1. Men då behöver man ju inte va med ALLS, som jag skrev, kanske ska läsa ordentligt innan du kritiserar… Jag har inte heller FB btw så det är inte det saken gäller.

 3. Vi har bott i Paris under flera år och testat på både DisneyLand och Parc Asterix. Vi och våra barn gillade Parc Asterix bättre! Dom ligger på samma avstånd från centrala Paris, åt olika håll dock.

 4. Har varit på båda ställena med mina barn. Legoland blev jag imponerad av allt detta lego. Barnen tyckte också om Legoland. Disneyland, jag blev som ett barn igen. Butikerna jag vill inte tänka på hur mycket jag handlande för. Jag har nog aldrig shoppat så mycket på semester som på Disneyland. Jag älskar långben och blev överlycklig när jag fick träffa han. Min familj blev inte så impad på mor i huset när hon ropade rakt ut, låååångben 😜😂
  Jag kan rekommendera båda ställena, men Disney nr 1. Vi bodde inne i Paris men jag vet att angränsande hotell är bra att bo på för barn.
  Kram och trevlig semester 😍

 5. Var nyligen på Legoland och vår sexåring älskade det , speciellt ninjagoland , sedan finns det ju lalandia bredvid om det är dåligt väder , hur fint som helst med ett stort vattenland mm mm

 6. Hejsan! När jag var där med mina barn fanns det inte så många som nu men vi bodde på ett ballt hotell inne på området!
  Det var som att bo i en western stad, uppskattas säkert av din son!
  Men annars finns det flera andra inne på området. Bl.a kanske lite bättre standard.
  Trevlig resa!!

 7. Legoland är helt klart värt ett besök. Både vuxna och barn i vårt sällskap var mer än nöjda!!
  Se till att vara där när de öppnar så slipper ni köa in😃

 8. Hej!
  Vad ljuvligt det ser ut 👍🏻🤗💕fin läcker bikini, var kan jag finna den?
  Kram Charlotte 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..