DIY Mormorsglamour

Presentförpackning av en toarulle?

Cecilia Öhrn

I denna filmen visar jag hur man kan göra en fin presentförpackning av saker man redan har hemma. Det var en slöjdare som visade mig detta för några år sedan och jag blev helt lyriskt över att det var så enkelt och blev så fint. Dessutom passar det perfekt till de där lite mindre presenterna.

Kommentera
Föregående artikel Stylistens otrol…

Stylistens otroligt vackra hus till salu

mormorsglamour

Favoritstylisten Marie Olsson Nylander säljer nu sitt hus. Hela huset är helt ljuvligt och jag älskar blandningen av vackra saker. Enligt mig är detta det finaste huset jag någonsin sett. Man har verkligen möblerat med saker som vågar ta plats. Spana in det vackra taket i köket! 

För visst känns det som att det är massor av prylar, men om man tittar noga så är det inte alls så mycket föremål. Det är bara att det är saker som syns och som vågar ta plats.Trots den vita basen på väggar och golv, känns det allt annat än avskalat och sterilt, tack vare de varma färgerna i bord och detaljer.

Den stora svarta lampan tillhör definitivt mina favoriter.

Ser ni kopparkranen i badrummet? Superläcker, speciellt när den ärjat ordentligt och kopparn inte slår igenom så mycket med sin blanka yta.Ett pastelligt, varmt och ombonat barnrum med massor av kuddar.Ett kontor där kreativiteten verkligen syns. Ja, allt skulle kunna få flytta hem till mig.

Bilder lånade från Hemnet med tillstånd från Marie Olsson Nylander

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Presentförpackni…
Föregående artikel Julpyssel: Bind…

Julpyssel: Bind rosmarinkransar till dukning och dekoration

mormorsglamour

Ni som följer Skönahem.com på Facebook eller surfat in genom förstasidan. Ni har kanske redan sett att avsnitt fyra av Julpyssla med Mormorsglamour har kommit ut. I detta avsnitt visar jag hur man kan binda Rosmarinkransar att ha både som dekoration på väggen och till dukningen. För att se filmklippet, klicka på bilden ovan så kommer du till sidan där filmen visas.

Rosmarinkransar kan verkligen användas till massor och det doftar så gott när man binder dem. Kom just på att om man har massor av lavendel hemma skulle nog även det bli både fint och dofta ljuvligt.

 

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Stylistens otrol…
Föregående artikel Hur tar man hand…

Hur tar man hand om snuskrännan i köket?

mormorsglamour


Ni måste bara läsa MARTININREDAs inlägg med svar på hur man ska hantera sin ”snuskränna” i köket. Haha… vilket ord, men som sagt där får ni svar på alla era frågor. Martin har en förmåga att vända och vrida på orden och skriva humoristiskt och inspirerande om inredning på samma gång, han är dessutom lika underhållande på alla sociala medier. Heja dig för att du lyfter in humorn i något så allvarlig som hrmmm… inredning :)

Bildkälla: Sköna hem

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Julpyssel: Bind…
Föregående artikel Myshelg i Kosta