DIY Mormorsglamour

När kommentarerna plötsligt är 16700

mormorsglamour

Ville bara kika in och önska er en fin helg! och be om ursäkt om jag inte lyckats svara på alla kommentarer. Råkade ut för spam i kommentarsfältet och lyckades dra på mig 16700 kommentarer med diverse ”viktiga” meddelanden. Så jag ber om ursäkt om jag missat någon av era kommentarer, det var inte meningen. Så skicka gärna igen, så ska jag genast besvara om ni undrar över något.

Jag har dessutom pga. detta varit tvungen att sätta in ett filter så att jag får godkänna varje kommentar. Så ibland kan det ta ett tag innan kommentaren syns. Men jag försöker godkänna dem en gång om dagen.

Nu är det fredagsmys på schemat med familjen. Bästa dagen på veckan enligt mig.

Ta hand om er nu och hoppas ni får en fin kväll

Kram

Helena

 

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel Tack Karin för i…

Tack Karin för idag!

mormorsglamour

Ibland blir man bara så glad så man vill dansa. Som när man hittar en människa som förstår hur man tänker och som pratar samma språk.

Tack Karin för en suverän dag! Så kul vi hade och resultatet kommer lite senare :)

Kommentera
Nästa artikeln När kommentarern…
Föregående artikel zetas med mamma…

zetas med mamma och mormor

mormorsglamour

I helgen var vi hos Zetas trädgård jag, mor och mormor tog en fika och strosade runt. Alltid lika vackert och inspirerande. Den där lampan studiolampan är en av mina favoriter. Lite för dyr för min plånbok bara, så jag fortsatte att beundra den på avstånd.

Ledsen för några dagars frånvaro men här är det full fart bakom kulisserna, imorgon ska jag träffa upp Karin och Gina från The Creative Collective och vi ska filma en himla massa kul saker. Ska försöka att bjuda på en liten glimt.

 

Kommentera
Nästa artikeln Tack Karin för i…
Föregående artikel DIY Marmorbricka…

DIY Marmorbricka för 100 lappen & tips istället för snittblomman

mormorsglamourTänkte jag skulle tipsa er om ett enkelt sätt att få en fin bricka i marmor för liten slant.
Gick in på kakelbutiken och köpte mig en kakelplatta som var 30*30cm. 120 kr styck.

Ett annat tips är att plocka in lite blåbärsris istället för snittblomma. Tycker det blir så vackert i all sin enkelhet.

Ha en riktigt fin helg nu, själv ska jag försöka tina upp efter en dag i ishockeyhallen. Minsta killen har spelat sin första match och vi har varit där och hejat på. Så söta de är i all sin hockeyutrustning på isen, med tröjorna nere vid anklarna. Det är inte annat än att det värmer i mammas hjärta.

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln zetas med mamma…
Föregående artikel Påskpyssel med ä…