Trendigaste julstjärnan att göra själv

Nu äntligen är jag klar med mitt projekt! Eller snarare, jag blev klar i förra veckan, men eftersom solen knappt tittar fram under dagarna så har jag inte hunnit att ta kort på stjärnan innan det lilla ljus som kommit fram, hunnit försvinna.

Såg däremot att denna stjärna börjar visas bland flera bloggare. Inte visste jag att den skulle få en boom just detta år. Men i allafall, den finns att köpa i vitt hos Byggfabriken om man inte orkar göra en egen.

Såg att stjärnan dessutom blev i precis samma färg som sidebordet. Helt utan att jag ens tänkt på det. 

I vanliga fall brukar jag skriva att pysselprojekten här på bloggen är ganska enkla. Men jag kan inte säga det om denna. Det går inte i en handvändning och det är inte plättlätt. Men himlar vad kul det har varit och jag insåg hur mycket jag saknat att ta itu med ett lite mer krävande projekt, det har krävts tålamod och noggrannhet för att få till det. 

Imorgon kommer beskrivning hur man gör och gratis mallar att skriva ut. Men det är en hel del moment så jag har inte hunnit skriva ihop hela steg för steg beskrivningen ännu.

 1. Sinnes, vilken snygg stjärna. Du är ju grym!!! Tänk om jag kunde göra en från din beskrivning. Tycker den var SÅ fin!

  1. Åh! nu flyttades inlägget fram en dag till med beskrivningen men jag lovar! på heder och samvete att beskrivningen kommer imorgon.
   Kram
   Helena

 2. Den är så himla fin! Vi har haft den där stjärnan i vår familj väldigt länge. Det började med att min mammas familj fick en stjärna från Tyskland under andra värlsdkriget. Den gick sönder och min morfar gjorde nya (en var till sina 4 barn och en till alla 10 barnbarn). Min är i gult papper och ger ett fantastiskt ljus. Kul att andra har hittat den för den är supermaffig :-)
  God Jul!
  / Karin

  1. Vilken fin historia du delar med dig av. Det värmer så i hjärtat när du berättar den. Vilket jobb! att göra 14 såna här, förstod att det tog ett tag :)
   Ja det här är verkligen en gammal goding och den är så otroligt fin, så det är konstigt att den stjärnan som är vanligast i våra hem nu har fått tagit över. Hade jag fått bestämma hade alla haft en sån här i sina hem :)
   Ha en riktigt fin jul nu
   Kram
   Helena

 3. Det är inte klokt så fin den är! Om det inte var så pillig skulle du kunna få göra såna på löpande band och sälja!

  1. Ja om jag ändå hade tyckt det var roligt att göra saker fler än en gång. Men det går verkligen inte. Motståndet är för stort :)
   Ha en riktigt fin jul nu
   Kram
   Helena

Comments are closed.

LOADING..