Att lösa problem.

Jag har gjort en vadderad sänggavel idag till del tre i serien Budgetfixat. Jag håller på med ett sovrum. Jag använde deras färdiga sänggavel som var en stor träskiva klädd med fuskskinn i brunt. Jag har klätt om den i turkost och så ville jag ha knappar för det tycker jag är så fint.

Jag fick fundera ett tag innan jag kom på hur jag skulle lösa det. Jag tog fram ståltråd, avbitartång, vanlig tång (vad den nu kallas) stoppnål, spik, hammare och nålar och knappar.

Först mätte jag noga var jag ville ha alla knappar och så satte jag fast dem med en nål. Sen slog jag i en spik där knappen skulle sitta som jag drog ut direkt. I hålet som blev efter spiken kunde jag då dra igenom ståltråd med hjälp av stoppnål och den vanliga tången.Jag trädde på knappen på ståltråden och drog ner den igen så att båda ändarna hamnade på baksidan av sänggaveln.Där tvinnade jag ståltråden över den utdragna spiken samtidigt som jag tryckte ner knappen ordentligt. Sen knipsade jag av ståltråden.

Och så höll jag på. Jag ville göra en rad till och hoppas verkligen att ingen varit och köpt de där knapparna på tygaffären nu, för det fanns bara ett fåtal kvar och om de inte finns kvar måste jag alltså ta bort de jag redan satt dit och det är flera timmars jobb. Så håll tummarna för mig att det finns kvar minst fem stycken!

Så här blev det. Jag fotar den på plats på måndag då rummet ska fotas och filmas. Fram tills dess ska gaveln stå här och vara lite hemlig. Och nej, jag trooor inte att de läser min blogg. Jag hoppas jag har rätt för annars har jag ju förstört lite av överraskningen.

Förresten: Plattång va? Eller är det till håret???

 

Kommentera

Kommentera

I really like bloggin and this blog has a lot of great ideas for my own personal site, thank you!

Reverse Phone number lookup http://www.lookupanyphonenumber.info 2015-03-04 05:25 /

Svara

Very nice article and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks 🙂

american real estate http://hyunmokang.com 2015-03-05 01:28 /

Svara

There is perceptibly a bunch to realize about this. I believe you made some nice points in features also.

co parenting http://aboutparenting.net 2015-03-09 12:25 /

Svara

It’s arduous to seek out knowledgeable folks on this matter, however you sound like you know what you’re talking about! Thanks

reputation https://www.pinterest.com/pin/335940453430484873/ 2015-03-11 12:59 /

Svara

Game of War: Fire Age takes some important steps toward something truly revolutionary, but itlacks the gameplay advances to make it all the way there.

Michael Chefalo http://www.eb1criwYfY.com/eb1criwYfY 2017-01-21 09:30 /

Svara