I målartagen.

Det är mycket måla i det här sovrumsprojektet. Måla alla väggar, måla hyllor, måla byrå, måla bokstäver, måla ramar. Mycket måla blir det! Men jag gillar att måla och just nu är mina händer ljusrosa, turkosa, vita och lila. Ja, inte bara händerna, näsan, kläderna och håret har fått sig lite nya kulörer också. Jag är mästare på att kladda!

Byrån är ett osannolikt loppisfynd för 30 kronor. Visserligen hade den sågmärken på kanten och var väldigt smutsig efter att ha använts som arbetsbänk någonstans, men det var inget som inte gick att slipa bort. Så nu får den ett nytt liv, den utdömda stackars möbeln.
Jag tror faktiskt att den ska gå att få fason på!
Jag kommer att viga morgondagen åt målning också. Varv två. Både väggar, möbler och annat. Kvällen går åt till mellanstadiedisco. Lördagen får också ägnas åt målning och sen måste jag sy en del och tapetsera garderober på söndagen för på måndag måste rummet stå klart.

 

LOADING..