Åh! Lycka!

Lycka är att bara trilla över nåt som man inte visste fanns och så blir det kärlek vid första ögonkastet. Jag har målat från morgon till kväll idag och lade mig i soffan precis klockan halv åtta för att sträcka på ryggen. Slötittade på teven och så kaaadaaaang! Ett program tog mig med storm. Såååå bra och såååå mysigt och SÅÅÅÅÅ inspirerande. Camilla Plum och svarta grytan. Och det var första avsnittet. Det blir åtta till! Jippi! Här kan man se smakprov från DR.

Jag älskade hennes kök. Jag har googlat och försökt hitta någon bra bild men den enda jag hittade är denna lilla.I dagens program lagade hon kål i alla former. Jag lärde mig massor och blev genast matlagningssugen. Det är verkligen inte alla matprogram som får mig matlagningssugen. Detta program var PRECIS rätt för mig. Det verkar ha gått en säsong förut men jag har sett så lite teve att jag missat detta helt. Jag har aldrig hört talas om Camilla Plum ens. Så det var en glad överraskning att upptäcka henne! Hennes gård på Själland verkar magisk. Där har hon tydligen gårdsbutik också som är lite omtalad som jag förstår.Nu har hon även nått in till min lilla bubbla också! Jippi!

Sen hittade jag det här i DN och blev mera glad.

 

Kommentera

Kommentera

I’m often to running a blog and i really respect your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and preserve checking for brand new information.

reputation http://reputation4s.jigsy.com/ 2015-03-11 01:01 /

Svara

Spot on with this write-up, I actually suppose this website wants much more consideration. I’ll in all probability be once more to learn much more, thanks for that info.

burnie asbestos services http://asbestostesting.blog.com/ 2015-03-11 01:34 /

Svara

イギリス人を殺します

8 seconds http://electrostar.egy.services 2016-05-27 10:03 /

Svara