Slut som artist.

Ja, så är sovrumsprojektet slut och det är jag också. Jag känner mig helt tom nu precis när det är över. I sista sekunden sent i gårkväll drog jag de sista varven med målarpenseln och sydde de sista sömmarna. I morse packade jag bilen knökfull med allt som jag släpat hem för att budgetpiffa och körde iväg mot sista arbetspasset innan filmteamet kom.

Det blev faktiskt väldigt väldigt bra. Jag är jättenöjd och det var hon som bett oss komma också. Hon blev jätteglad.

Färgerna var så mysiga och gjorde rummet så glatt och harmoniskt. Innan var det ganska trist och färglöst.  Så här såg det ut före.
Som ni ser är möbleringen identisk. Jag har egentligen mest ändrat färgsättningen. Fast det har varit ett stort jobb med målning av alla väggar och omklädning av sänggavel och ommålning av möbler och detaljer.
Sänggaveln blev fin med sina knappar. Jag tror nog att jag ska göra en sån till oss någon gång. Då ska jag ha ännutjockare fyllning så att det blir djupare hål efter knapparna.
Garderoberna fick tapet inköpt på rea. Så här såg det  före.
Programmet vi gör heter alltså Budgetfixat och går ut på att jag ska fixa rummet med endast en tusenlapp på fickan. Det är faktiskt inte så svårt som det låter. Tusen kronor räcker ganska långt om man verkligen försöker. Allt handlar om att återanvända och att hitta budgetalternativ. På något sätt blir det lättare eftersom urvalet krymper. Hade jag kunnat välja vilken tapet som helst hade jag nog haft svårare att bestämma mig. Nu hade jag kanske 300 kronor kvar till tapeter och då fanns det inte många tänkbara att välja mellan. Den jag valde kommer från Rusta. Den är vackert mörklila, vilket inte riktigt framgår av bilden.
Men nu är jag TRÖTT och ska sätta mig ner och nollställa hjärnan. Dessutom har jag en influensasjuk höstlovsfirare som måste få lite moderlig omvårdnad.

  1. Oj vilka härliga färger! jag som normalt inte gillar rosa får lust att måla lite rosa väggar!! Och sänggaveln är supersnygg!!!!! Hur hängde du upp den på väggen?

    1. 🙂 Skoj att få dig till det! 🙂 Sänggaveln står bara på golvet!

  2. Fint fint blev det! Förstår att både kunden och du är nöjda!
    Tack för inspirationen!!!!!

  3. Det var så mysigt att se dig piffa när jag kollade in programmet idag! Gör ni jobb i Göteborg också?? 😉 Nej, tänkte väl det, men en liten piffning av mitt sovrum hade verkligen inte suttit fel… Keep on rockin!

  4. Mysigt. Bra jobbat! Jag fick en liten ”nu är jag INNE I Barbapapa”-känsla. Haha!! Vet inte om det är bra eller dåligt. Vi bestämmer att det var bra. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..