Oh, yes!

 

Det känns i magen när det är rätt. Iallafall i min. Känslan blir mjuk och varm och helt lugn och samtidigt en lite hissande glad känsla. Jag ropade in den här tapeten på tradera. En överbliven bit från en förmodligen dyr Tricia Guild rulle. Jag ropade in den för en hundralapp. Två våder och det räcker. En glad rosa färgklick i allt det vita.

Min mage säger yesyesyes och mina barn säger åh åh åh vilken snygg. Än är den bara nålad. Det är ett bra tips att nåla upp tapeten innan den limmas. Då hinner man känna efter.
Jag kan inte motstå den här färgen. Jag och rosa är liksom gjorda för att vara bästisar.  Jag blir glad och lite lycklig av rosa. Så det ska jag ju anamma!
Dessutom är jag svag för medaljongtapeter och här har Tricia eller någon av hennes designers fått in allt och då blir det ju succé.
Jo, jag gillar.
Vet ni, jag är så GLAD att ha er att berätta för! Vem annars orkar lyssna på alla dessa mina infall? Jag är så glad för alla er som kikar in. TACK alla ni! Det är ett nöje att ha er att visa allt för! Det vill jag att ni ska veta!

Snart flyttar jag till Family Living. Tänk om jag skulle få en liten pejl på er innan dess. Kan inte ni berätta lite om er själva. Vem är du som läser? Berätta lite kort om dig själv. Det skulle vara roligt att få veta. Jag är så nyfiken på alla er som kikar in! Snart kanske det blir helt andra läsare och kanske flera av er faller bort om ni bara kikat in via Sköna hem. Vem är du? Kvinna, man? Ålder? Egen blogg? Hur länge har du hittat hit? Vad gillar du hos mig? Vad skulle du vilja ha mer av? Har du någon fråga du vill ställa mig? Varsågod! Ordet är ditt!!! Och du! Det är helt okej om du är anonym!

  1. Can I only say what a help to seek out somebody who truly knows what theyre talking about on the web. You undoubtedly know discover out tips on how to convey a difficulty to gentle and make it important. More people need to understand this and perceive this side of the story. I cant picture youre no much more fashionable because you undoubtedly have the gift.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..