Unna dig värmande elegant kashmir i höst och till bra pris

2017-09-21 Skriv en kommentar
Dagens outfit / Färg & Stil

Unna dig värmande elegant kashmir i höst och till bra pris 

Lindex kashmir 1

När det här damp ner i mejlboxen tänkte jag direkt på er kära bloggläsare. Jag som ständigt går runt och fryser och vill har varma men INTE stickiga plagg på mig blev så glad att se att nu Lindex nu släppt en Premium Quality kollektion. Med plagg med hög kvalité, från kashmir till alpacka och silke. Helt enkelt, här är några plagg att lita på år efter år!

lindex kasmir

Den här tröjan är en av mina favoriter. Den finns i färgerna kamel, grått och svart.

lindex vit skjorta

Och du kompletterar looken med en snygg vit skjorta… och ett par svarta snygga byxor som alltid är ett säkert kort i garderoben. Dessa är vidare i benen, raka och med högre midja. Ger långa ben och trollar bort låren.

SVart byxa lindex

Medan dessa byxor (till kanonpris) smalnar av nertill, skapar former och ger en skön avslappnad men ändå välklädd känsla. Snygga till höstens nästrumpetrend med ett par sjyssta skor till.

Lindex svarta byxor

Och med den här smarta väskan och de här örhängena inspirerade av vintage Gucci går du från vardag till fest på ett kick!

lindex accessoarrer

Hittade även den här godbiten till kofta som man kan svepa runt sig i höst. Den finns även i svart och är lika snygg till en pennkjol som ett par jeans eller kostymbyxor.lindex gosig kofta

Ja det var lite smarta köptips när det gäller höstgarderoben i färger som fungerar till det mesta, i material som är sköna mot kroppen och till ett pris som är tumme upp på.

Ha nu en fin dag!

Kram Jannice

Bilder: Lindex
Inlägget innehåller Adlinks

.

.