Föreläsningsevent på Clarion Sign i Stockholm

IMG_0777

Ni är många som frågat mig när jag ska komma upp till Stockholm och föreläsa och nu kära vänner, nu är det dags. Och ni får 2 grymma män på köpet!! Eller mig på köpet, hur ni väljer att se det, hehe.

Alltså en helkväll på hotell Clarion Sign där jag, Stefan Nilsson och Per Holknekt föreläser. Efteråt finns det möjlighet att få en guidad tur i Monluxsviten av mig och Per.

Här hittar du mer information om eventet och möjlighet att få tag på din biljett!

Hoppas vi ses den 7:e oktober!

Ha en fin onsdag!

Kram Jannice

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Sätt höst på hemmet med finaste sammetsgardinen

Vardagsrum i höstskrud.

0F3C0228-BD62-4278-A6C2-91C764CFADA7

Vårt vardagsrum har fått höstskrud. Jag har plockat fram mattan från vinden och hängt upp nya sammetsgardiner från Mio, i den perfekta sandtonen (adlink). Visst blev det mysigt!? Jag har ju tidigare pratat om mina favoriter MajGull som finns hos Ikea, fortfarande superfina. De jag har i Studion. Men för er som vill ha en höstligare känsla och som gillar sammet, finns de här VelvetMio i en mängd kulörer. Och alla är verkligen magiskt fina i sina färgtoner, var där igår åt en kund och hade svårt att bestämma mig bland alla vackra kulörer.

Sammetsgardiner –  ett hett tips om du vill sätta raggsockor på hemmet. Och det bästa, det kommer med färdiga uppläggningsband att stryka på. Perfekt för en sådan som mig som ogillar att sy (nej jag är inte sponsrad, haha!).

Japp, soffan är sliten. 24 år gammal. Sjunger på sista versen som ni ser, den trasar sönder. Hade det inte varit för att vi behöver en större hade jag sytt upp nytt överdrag. Sådan otrolig kvalitet och stoppning. Soffan är från R.o.o.m. Är ni intresserad av att lägga ett bud, för att själv tapetsera om den eller sy nytt överdrag kan ni mejla mig på jannice@addsimplicity.se (behöver bli av med den och vill att den ska få ett nytt liv, den är liksom värd att få vandra vidare och förgylla fler människors vardag).

Ha nu en fin tisdag kära ni!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

LOADING..

Att investera i sig själv i höst…

Tryst Stockholm träningskläder och mysplagg

IMG_0557-3

Har ni som jag, när man kommit hem från en jobbdag tagit på er en sliten mysbyxa och lite ihopplock för att göra det hela komfortabelt, och så känns allt på det hela taget, ovärdigt. Jag brukar tipsa om när jag föreläser att investera i en härlig mysdress som man byter om till när man kommer hem till jobbet. Lägger dagens energier åt sidan och mentalt ställer in sig på ledighet och avkoppling. Innan jag hittade ett mys-kit som jag trivdes i kunde jag komma på mig själv att jag stod och diskade i kostym i köket. Haha…

MEN hörni ! Kolla in denna sköna skapelse från Tryst Stockholm (adlink). I ljuvligt classy beige (finns även i en underbar åskblå ton) Perfekta byxorna raka med fickor, och fina tröjan som är lagom ledig men ändå klädd. Har även köpt ett par shorts till för att kunna variera.

IMG_0558-4

Visst är det fint? Ett måndagstips från mig till er som känner att ni vill investera i er själva i höst. En skön och fin mysdress räcker, bara att tvätta mellan gångerna. Det finns en något befriande tycker jag att bara ha en fin uppsättning av någonting, istället för 5 slit och släng som man ändå inte känner sig fin i.

Själv fick jag nys om sidan av en vän! Tryst Stockholm heter företaget och jag klickade hem även några träningskläder till tennisen. Tightsen är gudomligt sköna! Inget för de som älskar färgglada träningskläder. Men för mig som gillar basfärger och hållbara kombinationer, känns kollektionen helt rätt.

Med detta lilla tips önskar jag er en fin start på veckan.

Stor kram,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 
Inlägget innehåller adlinks för Tryst

.

.

 

 

 

 1. Åsa skriver:

  Wow!!! Ert sovrum är så underbart fint👌👌

  1. Tack snälla!! Svårt rum att möblera dock 🙂 men med fint ljus och utsikt. kram

 2. Sofia skriver:

  Men hur går detta inlägget ihop med det inlägg du nyss postade om tankar kring feng shuin där du inte tyckte man skulle köpa nytt för bara att? Här uppmanar du till det motsatta (löp och köp/”investering” i ny mysdress).

  1. Det går väl ihop om något!? Att köpa ett bra myskit, att investera i, att inte omge sig med slit och släng produkter utan det man VERKLIGEN vill ha. Ofta äger prylarna oss och inte vi dem.- Att vara aktiv i sina val, att ha tålamod, spara, längta och köpa det till slut man vill ha och som man använder mkt gör att vi inte behöver ha substitut och ett hundratal byten.

   Mitt jobba är att tipsa, om hur man kan inreda vackert och omsorgsfullt för sig och sin miljö, jag tipsar om verktyg för att skapa detta (som sällan handlar om konsumtion). Jag tipsar också om produkter att köpa. Men det är ju upp till var och en och välja om man vill köpa dessa produkter, om de passar in under vill jag VERKLIGEN ha detta, om det är en produkt som får dem att må bra och som sätter tonen på deras inredningsstil.

 3. Agneta skriver:

  Ser jättemysigt ut. Nått jag ska inhandla mig.

  1. Ja , jag kan bara säga att jag är sååå nöjd med kvaliteten…

 4. Barbara skriver:

  Hej, varifrån kommer tofflorna?

  1. Haha… maxi, och sämsta kvaliteten ever, köp inte 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..