ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Vi överraskade barnen och hemestrade i covidtider…

/

Clarion Sea U i Helsingborg

IMG_9902

När man bör hålla sig hemma i Covidtider och sportlov, tog vi istället och överraskade barnen och hemestrade i vår egen stad, Helsingborg. Hotellet vi bodde på var nyöppnade Clarion Sea U med magnifikt läge, underbar utsikt och vackra rum. Kanske ett tips för er som har sportlov eller kommande påsklov?

Kuriosa i H55 (den vita byggande ovan till vänster) hade maken och jag vår bröllopsfest 2004, så platsen är speciell för oss.

IMG_9906

Alltså Helsingborg, Norra Hamnen, Lilla Monaco, Sundets pärla. Hur vackert!? Är så tacksam över att få bo här.

IMG_9910

Vi bokade familjerum på 5:e våningen med två balkonger och extrasängar. Ljuvligt mys för såväl barn som vuxna.

IMG_9917

Vi bokade även en tid i Hotellets pool.

AC356F4F-ACA5-4BA1-9975-709C9CFD3607

Covidsäkert då man har sin timma. Här njöt vi av fantastiskt utsikt och värmande vatten. Kallbad har vi väl sett tillräckligt av i sociala medier. Haha…

800B41BF-1E1E-4797-99D1-2D17580ACEB7

Tillbaka på hotellet med lite mys och gott att snacksa på, gav vi oss upp på AMA restaurang för en middag på Roof top bar! Ni förstår hur magiskt fint det var! Och maten, en härlig kombo mellan Peruanskt och Japanskt. För barnen var restaurangen bemötande och fixade kött med sötpotatisstrips. De var helnöjda!

IMG_9969

Sedan väntade en god natts sömn i härliga sängar och lakan och därefter en underbar frukost (man bokar en tid, så de har koll på att det inte är så många).

IMG_9995

Inredningen är Skandinavisk, med naturtema som ska kännas inbjudande och nytt.


109E17F1-98AD-4030-8BEF-CD82296EB227

Efter frukosten kikade vi runt och njöt av de sköna sittplatserna och miljöerna hotellet bjuder på.

Vi hade ett underbart dygn hela familjen. Jag och barnen stannade kvar och njöt på rummet under förmiddagen medan maken åkte vidare till jobbet. Men ett sånt här avstick i vardagen för att fylla på energi och positiv tankar i dessa covidtider och samtidigt gynna det lokala, är ju en fantastisk kombo. Det gör vi igen!

FC4FBBC3-941B-4B70-B2E1-4A6E1ED9CF64

Ha nu en fin fredag! Sista dagen på sportlovet här. Det blir nog en tur i vårvädret ner till havet med mumsig picknick!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Feng Shui analys på ett vackert hem med elegans och personlighet

Klassisk elegans! Sekelskiftshus i vackraste inredning.

Idag bjuder jag på ett av de vackraste hem jag sett. Älskar den här stilen. Så fri från ängsligt uttryck. Motsatsen är en trygg och personlig inredning, som känns så skön och avslappnad att vistas i.

Fri från trender, omgiven med föremål som det märks att de som bor där samlat på sig under åren, och som får ta plats i stilleben för att man älskar dem och förgylls av dem.

Den gemensamma kulören som håller ihop inredningen är den gråblåtonen, som man hittar på såväl väggar som textilier. Ett bra tips om man vill få en enhetlig känsla i sitt hem.

Basen är vitt, beige och brunt. Brunt och blått är en fantastiskt fin tidlös kombo.

En annan viktig sak här man inreder och vill skapa ett personligt hem (förutom textilier som gardiner, mattor, kuddar och plädar) är att skapa vackra stilleben.

Jobba med böcker för att skapa nivåskillnader. Tänk motsatsförhållanden, som mörkt mot ljust, blankt mot strävt, högt mot lågt, kantigt mot runt…

Även i köket som är grått har man mött upp den blå kulören genom att addera en klassisk tapet, och lyfta ut kulören på kuddar i soffan och på urnorna i fönstret.

Sist men inte minst har man arbetet med den orange tonen som ger eld till inredningen. Den är extra fin till blått (tänk grekiska dörrar mot terracottafärgade krukor).

Elden av detta slag är extra bra, då den ger värme till inredningen oavsett om belysningen (som också är eld, och som många förlitar sig på i sin inredning) är tänd eller inte. Alltså är rummet i balans även dagtid.

Urvackert hem som tilltalar mig väldigt mycket och som har en perfekt balans enligt läran om Feng Shui.

Önskar er en fin lill-lördag! Här ska barnen och jag ta en tur till mormor och morfar och grilla korv. Herrejisses vad man har ätit ute det senaste året!

Kram på er!

Jannice

Ur Sköna hem nr 1 2021

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Skinnbyxan i läderimitation – absolut bästa plagget.

Skinnbyxor! Absolut det bästa plagget.

8143744_80_PS_F

Skinnbyxan i läderimitation! Det absolut bästa plagget om du frågar mig. Klä upp eller klä ner. Jag har liknande som ovan, som bara är så sköna, och ändå känner man sig alltid välklädd utan att bli tråkig och korrekt. En skinnbyxa blir alltid en bra balans till min övriga garderob av blusar, gosigt stickade tröjor eller åtsittande polotröjor. Just nu hittar du en skön och icke åtsittande modell här.

48APSW9D9U_91190235_Wera_Context

Jag får många frågor om mina mer åtsittande skinnbyxor. De är gamla och har hängt med i många år, men ett budget alternativ hittar ni här och här. Snygga att ha en storskjorta över, styla med ett par snygga sneakers eller grova loafers.

Önskar er en fin start på veckan! Här är det sportlov och vi hade tänkt att överraska barnen med lite hemester.

Kram på er,
Jannice

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00