ANNONS

Med datorn i knäet

/

Bild: Simplicity

Bild: Simplicity

Just nu används den här kuddbrickan flitigt här hemma. När man inte är kry, sängliggandes eller i soffan är den perfekt att ha i knäet. Finns på Ikea för 149 pix.

Nu ska jag och Bosse mysa i soffan, och kolla in Ebba för att få lite kunglig glamour, Hollywoodfruar så jag vet vad jag ska köra för stil när jag kommer dit, och Petra Mede som tar divigheten upp på en nivå vi sällan skådat i Jante Sverige – underbart! Fullt upp med andra ord, och jag är helt ensam om tv-kontrollen, där av ovanstående programlista 😉

Trevlig måndagkväll på er, kram Jannice

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00