Födelsedag

Kollage: Simplicity

Kollage: Simplicity

Tänk att få vakna upp i San Francisco på sin 35 års dag! Sämre kan man ju ha det 😉 Underbart att äntligen vara på plats. Här har ni en Janniceönskelista. Drömma får man ju, hihi… Lite lördagsinpiration som ganska bra talar om vem jag är. Snart ska jag möta upp maken här, och sedan väntar 2 veckors mysig semester här i Kalifornien!

Kram Jannice

/Boots Alexander McQueen, doftljus Calypso, Jeans Diesel, Converse Leopard, Ballerinaskor Asos, parfym Marc Jacobs, väska Chanel, ring Juicy Couture, Chanel lack Polish Beige no 24, klänning Burberry, necessär Impression och så min favoritblomma – pion./

 1. frida skriver:

  Grattis tjejen! Hoppas du får en superbra dag! 😉 Jag har en fråga också, jag skulle verkligen behöva lite inrednings hjälp till en vägghylla i mitt rum och jag älskar din stil, vi verkar tycka om samma saker. Men jag är inte säker på hur jag vill ha min hylla och undrar om du skulle på något sätt kunna komma med lite hjälp & förslag om jag skulle mejla till dig, kanske skicka med en bild? Tacksam för svar. Kram Frida. 🙂

 2. Philia skriver:

  STORT GRATTIS SNÃ?CKAN!!!

  Vilket tjusigt kollage, vill också ha allt detta!!!:)(Vi har verkligen lika smak i mycket du och jag)

  Ã?nskar dig de bästa av dagar ”over there”!

  KRAM P

 3. Grattis grattis fina Jannike!
  Vi är vädurar båda två då – jag är dock ett år yngre, hihi!
  Jättefint collage, uppiggande!
  kram, Ann-Christine

 4. madde skriver:

  Ã?hh vilke härlig önskelista 🙂

  Hoppas ni får en underbar semester & stort grattis på födelsedagen
  Kram Madde

 5. Hoppas du får allt du önskar dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..