Växter gör det komplett

Bilder: Alvhem

Bilder: Alvhem

Växter i fönstret och en blomma på bordet gör otroligt mycket för inredningens helhet. Hade inte dessa funnits på ovanstående bilder, hade det tydligt saknats ett elementet (trä) och därmed känts tomt.

Välj växt efter stilen du vill eftersträva. Romantiskt, stramt, lantligt, klassiskt, lekfullt etc. På bilderna här, har man valt att eftersträva en ombonad, klassisk och hemtrevlig känsla. Tänk vilken skillnad det hade blivit om man valt svärmorstunga och kaktusar.

Kram Jannice

  1. Sara skriver:

    Ja du har rätt! Jag älskar den känsla som växter för med sig. Jag älskar speciellt att ha t.ex. fräscha tulpaner eller andra snittblommor i en vas på bordet. Jag blir så glad av att se på dem 🙂

  2. Hej! Du har en så fin blogg! Inspireras väldigt mycket. En sak jag har tänkt på är att du visar väldigt mycket vita rum. Vita tyger och möbler.. Så nu till saken, vad gör du då med allt damm som så tydligt syns på en vit yta? Eller dammar du ständigt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..