Tema 70-tal

Från vänster: Jag, Maken Björn Borg (med vitt puder under näsan), Pappa, Mamma, Svägerska, Bror

Min goa Svägerska Stina, som har tagit alla bilderna och som står bakom all sömnad och mycket pyssel. Hon är grym, liksom bilden! Visst ser det precis ut som den är tage 1972? Give peace a chance!

Såg ni kunniga Stefan Nilsson på TV4 igår? Han pratade om trender, och om att 50-60-tal och framförallt 70-talet börja komma tillbaka. (Det kan vi tydligt se i modet nu). Så vad passar bättre än att visa lite bilder från helgens 70-talsfest! Fick ju lite önskemål om det i kommentarsfältet!

Denna gång var det bror och svägerska som stod för temafesten. Och som de gjort det!!! Jag sa ju att vi går in för det!! Vad säger ni om ovanstående bilder?? Nej de har det inte så hemma i vanliga fall, utan allt är gjort kvällen till ära. 3 nya gardinuppsättningar. Tavlor. Brunt tyg på soffan, kuddar, dukning, rökelser, kläder. Till mat blev det varma mackor och salta pinnar som snacks. Drink med grenadin. Avocado med räkor, Burgundisk köttgryta, päron med after eight. Japp inget las åt slumpen. Nej så långt sträckte vi oss inte så vi drack ”billigt” vin. Underbar kväll som inte gjorde någon besviken. Tusen tack godingar!Nästa gång är det jag och Jonas som håller i temafesten. Så har ni något bra förslag är ni välkomna att dela med er. Det blir svårt att toppa det här 😉

Kanske fick ni inte bara er ett gott skratt, utan även någon inredningsinspiration? Min bror sa till mig att han tyckte det var mysigt och ombonat hemma och ville gärna ha det så en tid….  Hihi! Om det ändå hade varit höst, då hade det kanske varit mysigt. 😉 För er som undrar åkte allt ut igår.

Kram Jannice