Jag trivs bäst i öppna landskap

Bilder: Simplicity

Just nu glimmar hela Skåne av den fantastiska rapsen. Fält efter fält lyser gult mot en blå himmel. Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade ner hit, till sundets pärla *fniss*

Fick tipset av min pappa att ta med mig kamaeran och ta en tur genom vårt underbara landskap. Så förra fredagen på min lediga dag, köpte jag med mig lunch och satte mig på en kulle och picknickade till denna underbara utsikt. Det är så man ska ha det när man har det som sämst 🙂 Det är i naturen vi samlar kraft och har möjlighet att varva ner.

Visste du att patienter som har tillgång till ett fönster tillfrisknar snabbare än patienter som bara får titta in i en vägg från sin sjukhussäng. Till och med har studier visat att en vacker fotokonst på naturen kan ge samma effekt för patienten om man inte har tillgång till ett fönster. Feng Shuins verktyg handlar om att efterlikna naturen så mycket som möjligt i sin inredning, för då blir det mjuka övergångar som vi människor tilltalas av. Vilket i sin tur skapar hållbarhet, harmoni och välbefinnande.

Kram Jannice