Spot on

Bild: Simplicity

Det här en äldre bild på vår ”Frid & Balans” plats i vardagsrummet. Så här såg det ut för ett år sedan. Ni vet väl om att kohud tillhör eldelemntet. Så det fungerar fint om ni vill få in lite värme till hösten. Ett annat eldelment är ju faktiskt belysning. Det jag tänkte tala om är spotlights i det här inlägget. Jag får nämligen ofta frågan vilken spot som är över den här tavlan?

Tyvärr är det så att den inte finns längre. Har nämligen sökt med ljus och lykta *fniss*. Men en variant som jag tycker är fin är den här Cato, finns hos Lamporonline, som förövrigt har en hel del att välja på när det gäller belysning till ett bra pris.

Jag tycker att en spot inte ska ta för mycket plats, det är ju konsten som ska synas. Den här

Cato

är smidig, stilren och enkel. I like! Den är också bra om man istället vill rikta belysningen uppåt. Tex i en långsmal hall, korridor där man behöver bryta av en rusande känsla. Då kan det vara fint att rikta belysningen uppåt. När vi gör det, så riktar vi även energierna uppåt och ökar takhöjden. Finurligt va?! Så fundera på vad du vill ha ut, av ljuset som du sätter till.

Kram på er! Jannice