Vilsamt

X

Bilder lånade från Josefine at Home

I ett sovrum lämpar sig en  dovare färgskala då vi påverkas av den färg vi omger oss med. Dovare färger vibrerar på en lägre frekvens, vilket gör att energierna blir lugnare. Josefin med bloggen at Home tycker jag lyckats bra enligt Feng Shui med sitt sovrum. Färgskalan är lugn och harmonisk, tvåsamheten med sängbord och likadana sänglampor på varje sida, samt en förenad sänggavel (tänk er själva skillnaden på en som splittrar, än som sammanbinder).

Sovrummet har även ett överslag åt Yin (feminint, jordiga toner, onramenterat) vilket med fördel passar till ett sovrum, då vi lättare kopplar av i dessa miljöer. En blomma vid nattduksbordet är en enkel och nästintill gratis handling som gör vilken morgon som helst till den bästa att vakna till.

X

Tips! Välj örngott som matchar dina lakan och lakan som matchar ditt överkast. Det blir oftast finast och mest likt en härlig hotellbäddning. Ledord i ett sovrum – enkelt och ton i ton eller nyanslika färger. Har du någon extra kudde kan du klä om den i en kontrasterande färg och låta den förkomma på en annan plats i rummet. Det blir en fin effekt till rummet.

X

Nähä, nu blir det lunch här i Stockholm sedan fortsatt fix inför presseventetimorgon.

X

Tjingeling, Jannice