ANNONS

Sätt till eld i inredningen

/

Bild: Simplicity

Bild: Simplicity

Jag har tidigare talat om hur lite eldelement det behövs för att det ska skapa effekt i ett rum. De här vackra rosorna fick jag förra veckan när jag hade tjejmys här hemma. Orange tillhör eldelementet och den här buketten ger tillräckligt effekt till inredningen. Det randiga tyget ger trä, den bruna ullmattan jord, vatten på pläden (mönstret) och det svarta bordets färg. �ven spegeln och de lila färgerna tillhör vattenelementet. Vitt och runda mjuka former tillhör metall.

Jag kunde också fått till eldlementet genom belysning, men jag tycker det är viktigt att i inredning även sätta till eldelementet i färg för att det ska kännas trivsamt även dagtid. �r ni med? Andra eldelement är röd, cerise, kripsigt rosa, gul och orange. Om ni istället väljer eldelementet i form och material, krävs mer av den varan för att det ska kompensera upp färgen. T ex triangelformade prylar eller material som djurplädar, skinn m.m.

Nu ska mamma och jag till Hagabadet här i Göteborg. Underbart! Spa, behandlingar och lunch väntar. Sedan blir det shopping! Precis som en ”mamma-dotter-dag” ska vara!

Kram på er finingar!
Jannice & mamma Agneta

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00