Sätt till eld i inredningen

Bild: Simplicity

Bild: Simplicity

Jag har tidigare talat om hur lite eldelement det behövs för att det ska skapa effekt i ett rum. De här vackra rosorna fick jag förra veckan när jag hade tjejmys här hemma. Orange tillhör eldelementet och den här buketten ger tillräckligt effekt till inredningen. Det randiga tyget ger trä, den bruna ullmattan jord, vatten på pläden (mönstret) och det svarta bordets färg. �ven spegeln och de lila färgerna tillhör vattenelementet. Vitt och runda mjuka former tillhör metall.

Jag kunde också fått till eldlementet genom belysning, men jag tycker det är viktigt att i inredning även sätta till eldelementet i färg för att det ska kännas trivsamt även dagtid. �r ni med? Andra eldelement är röd, cerise, kripsigt rosa, gul och orange. Om ni istället väljer eldelementet i form och material, krävs mer av den varan för att det ska kompensera upp färgen. T ex triangelformade prylar eller material som djurplädar, skinn m.m.

Nu ska mamma och jag till Hagabadet här i Göteborg. Underbart! Spa, behandlingar och lunch väntar. Sedan blir det shopping! Precis som en ”mamma-dotter-dag” ska vara!

Kram på er finingar!
Jannice & mamma Agneta

  1. Sara skriver:

    Var kommer den fina mattan ifrån?

    1. Mattan är en ASKO i färgen grå. Köpt på Miljögården i Lund. Men finns om du googlar på nätet. Kram Jannice

  2. Mia skriver:

    Det där vardagsrummet såg otroligt mysigt ut tänk vad lite ”lull-lull” kan förmedla ett hem. Alla färger och saker. Vileken härlig mor och dotter resa ni gör. Riktigt lyxigt. Ha en bra onsdag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..