Lyktor & megafynd

Bild: Simplicity

Bild: Simplicity

De här söta lyktorna syntes ju inte på förra bilden. Fick dem samma kväll av min väninna och samarbetspartner. �r de inte fina? Vackra om två eller på ett stort orientaliskt fat uppblandat med lyktor och blockljus. Kudden som syns i bakgrunden är grå-brun-lila med små grafiska mönster och redan en favorit. Och vet ni vad jag köpte den (och en till med ett annat mönster)?? Håll i hatten nu mina vänner. Citygross för 29:- inkl innerkudde. Så öppna upp inredningsögonen vart ni än befinner er. Man vet aldrig när det lurar en kudde eller två bakom en frysdisk, loppisbord eller stormarknad.

Nu ska vi ut och shoppa! Sista dagen här i Götet. Vi har haft fantastiska dagar och skrattat så jag har ont i magen. En riktig energiboost som värmen inför höstens kalla klimat.

Kram Jannice

 1. Mia skriver:

  Söta ljuslyktor och en otroligt fin grafisk kudde. Vilket gör att jag blir nyfiken på hur ett sådan hem är �upp�byggd /inredd. Jag får för mig att det är svarta tryck av bokstäver och av former. �r det en hård eller mjuk stil? �r det ett kreativt hem ett �rörigt� hem? Ofta är det tryckta med svarta färger på en vit botten eller har jag fel? Nyfiken. Ha en skön GBG vistelse och njut nu av dagen. /Mia

 2. Cecilia skriver:

  Oj vilka vackra blommor! De bara sprutar ju ut energi!

  Ha en underbar dag!

 3. ida skriver:

  Oj vilket fynd, ska köra en akut runda till citygross! Ha en bra dag Kram, Ida

 4. Wow, vilket fynd 29:-, otroligt! Billigare än en latte, haha!!!
  Njut av Götet vännen 🙂

  kram Sofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..