ANNONS

Ja, det gick i en till….

/

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Pjuhh… nu är fotograferingen över och allt pyssel fixat. Nu ska jag inte göra något mer än att lägga mig i soffan, med fötterna högt och dricka en kopp te och läsa tidningar.

Ja då, det gick i en kudde till i kökssoffan, hehe. När jag var uppe i Stockholm förra veckan så var vi inne på NK’s nya inredningsavdelning, våningen längst upp i varuhuset. Verkligen ett måste för alla oss inredningsälskare. Så klart hade de ett rum fyllt av Day Home prylar som kan få vem som helst att övertrassera sina konton och hamna i lyxfällan. Så den här dovt lila kudden fick följa med mig hem. Syns inte så väl på bilden, men jag gillar att det är en kaxig silverhand på den, det förtar lite av den sobra färgen och gör den inte så gullig. I like!

Kram Jannice

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00