Så kul!!!

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Det är sååå roligt att så många har visat intresse för vårt hus. Hittills har det varit en massa enskilda visningar. Allt ifrån barnfamiljer till ensamstående, och lite äldre. Jätteskoj! Och det är roligt att få höra att huset känns större i verkligeheten än på bilderna. Så vi fortsätter håller tummarna! Idag är det ytterligare visningar. Hoppas maken har ”Feng Shuiat” till det där hemma och skött sig, även om inte jag är hemma.

Visst är det underbar kudde! Tror inte jag visat er den förut men jag har klickat hem den från Nostalgi Fyn som har massa fina Day kuddar till bra priser, och denna är inte ett undantag. Mjuk i sammet och vacker att sätta emot en blank sidenkudde.

Nähä… nu bär det iväg mor Såstaholm på bloggkonferens! Kameran och datorn är med!

Kram Jannice

 1. Så snyggt med det lila och det vackra bordet, me like!! Ni har ett fantastiskt hus, tror inte du behöver oroa dig, det är feng shuiat för alltid nu.

 2. Ylva skriver:

  Hej Bästa Jannice! Jag har sedan ett par månader tillbaka läst din blogg varje dag. Vill tacka dig för alla underbara tips och all inspiration. Mitt hem har allt blivit lite vackrare sedan jag hittade Simplicity. Trevlig helg! Ylva

 3. Såg alla bilder från ert fina hem när jag bläddrade igenom senaste Plaza. Men, där är ju Janice tänkte jag! =)

  Ha en fin fredag och Stockholmstripp!

  Kraam /Katta

 4. susanne skriver:

  Hej Jannice!
  Kikar in och önskar dig en trevlig helg och ha det så roligt i Stockholm!
  Himmel och pannkaka vilket hus ni bor i!!!! Tänk om det var om några år ni skulle sälja. Då hade vi varit spekulanter…
  Så vackert och vilket läge!
  Kram till dig!
  Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..