ANNONS

Så kul!!!

/

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Det är sååå roligt att så många har visat intresse för vårt hus. Hittills har det varit en massa enskilda visningar. Allt ifrån barnfamiljer till ensamstående, och lite äldre. Jätteskoj! Och det är roligt att få höra att huset känns större i verkligeheten än på bilderna. Så vi fortsätter håller tummarna! Idag är det ytterligare visningar. Hoppas maken har ”Feng Shuiat” till det där hemma och skött sig, även om inte jag är hemma.

Visst är det underbar kudde! Tror inte jag visat er den förut men jag har klickat hem den från Nostalgi Fyn som har massa fina Day kuddar till bra priser, och denna är inte ett undantag. Mjuk i sammet och vacker att sätta emot en blank sidenkudde.

Nähä… nu bär det iväg mor Såstaholm på bloggkonferens! Kameran och datorn är med!

Kram Jannice

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00