ANNONS

Städat och tipp topp

/

Bild: Therese Dromell

Bild: Therese Romell

Vi har nog aldrig haft det så städat här hemma som nu. Köket skiner för det mesta och kuddarna är puffade till max 😉 Vi har nämligen slutna visningar så det blir inte bara 2-3 som det brukar utan snarare det 10 dubbla. Så färska kryddor och inspirerande stilleben är vardagsmat här hemma nu. Hihi!

Köksluckorna var tidigare i björk, men vi lämnade in dem till en vän som äger en billackeringsfirma och som sprutlackerade dem i Stockholmsvitt. Det gjorde också att tegelväggen (original) framträdde och att köket blev lättare och därmed mer inspirerande till matlagning. Rostfritt stänkskydd, vitvaror och gasspis stramar upp och ger skön kontrast till tegelväggen.

Nu ska jag få iväg lite mejl här för i eftermiddag väntar Göteborg. Någon som tror sig veta vad jag är bjuden till?

Kram Jannice

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00