Städat och tipp topp

Bild: Therese Dromell

Bild: Therese Romell

Vi har nog aldrig haft det så städat här hemma som nu. Köket skiner för det mesta och kuddarna är puffade till max 😉 Vi har nämligen slutna visningar så det blir inte bara 2-3 som det brukar utan snarare det 10 dubbla. Så färska kryddor och inspirerande stilleben är vardagsmat här hemma nu. Hihi!

Köksluckorna var tidigare i björk, men vi lämnade in dem till en vän som äger en billackeringsfirma och som sprutlackerade dem i Stockholmsvitt. Det gjorde också att tegelväggen (original) framträdde och att köket blev lättare och därmed mer inspirerande till matlagning. Rostfritt stänkskydd, vitvaror och gasspis stramar upp och ger skön kontrast till tegelväggen.

Nu ska jag få iväg lite mejl här för i eftermiddag väntar Göteborg. Någon som tror sig veta vad jag är bjuden till?

Kram Jannice

 1. Minna skriver:

  Jag är en relativt ny läsare här och blir otroligt inspirerad av ert fina hem. Ska bli spännande att se det nya boendet!

  Jag undrar vart de fina ”burkarna” ni har i köket kommer ifrån? Ser perfekta ut för müsli, kaffe och annat gott man vill ha nära till hands.

 2. Helena skriver:

  Vad skönt att ha det fint hemma!

 3. Snyggt som vanligt. Jag tror också att du skall till Hem&Villa mässan. Du håller oss verkligen på halster när det gäller ditt nya boende. Spännande ;-)Ha en skön helg och bli inspirerad. Jag åker till Göteborg näste helg för att börja en kurs.

 4. Lisa skriver:

  Jaaaaaa…. ska du på hem o villa-mässan? Jag ska dit på lördag. Håller du föredrag?
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..