Mitt nya kontor!

Det värmer en Feng Shui själ att komma in på Fiskars (Höganäs Keramik, Iittala, Rörstrand, Boda Nova, Hackman, Fiskars, Arabia) nya kontor. Visst är det vackert?! Gamla bjälkarna i taket är bevarade, ruffa cementytor som möter en mjuk matta. Dessa underbara färger som möter en. Vackert belyst showroom. Och så färska blommor på receptionen och tända ljus! Lovely!

Varje bord, representerar de olika varumärkerna. Borden är från Ikea. Visst är de snygga? Inredningen får mig att tänka på Gotland. Tycker ni inte det? Vet ni om att man förvarade råvaran i keramikverkstaden ovanpå dessa stora stålbjälkar i taket. Så numera finns kontoret i historiska miljöer, där verkstaden och ateljén fanns förr.

Lite nya färger på den berömda ljuslyktan kiwi. Den Riobruna är gorgeous! (sorry, den ser lite orange ut på bilden, men tro mig… bara ordet Riobrun…)

Matsalen är stor luftig, med kontraster av svart. Accentfärgen rött sätter färg på tillvaron och i köket är alltid tända ljus, godsaker, teer och olika kaffesorter.

Jag passade på att bjuda på tårta för att fira deras nya lokaler och för att jag är så otroligt tacksam över det fina samarbete jag har med Höganäs Keramik.

Och så slutar jag där jag började! Mitt nya kontor!! Jaaaa, för den här fina arbetsplatsen kommer vara min under hela nästa år!! Jajemän!! Nästa år väntar ett nytt roligt samarbete med Fiskars koncernen!! Och ni kommer bli varse… var så säkra! Ni följer väl även mig på Höganäs Keramik bloggen, där jag den 1:a december drar igång en julkalender med fina priser varje dag ända fram till julafton!! Så håll utkik för att vara säker på att inte missa något.

Kram Jannice