Hiss och diss!

Dags för en ny kategori här på bloggen! Hiss och diss! Och som Living like Linda också skrev i sitt inlägg, känsliga läsare varnas. Första temat är JULPYNT, detta ämne som är aktuellare än någonsin. För är det inte så att det är extra jultokigt där ute i landet i år? Kan det var detta vita vinterland som får oss att spela julmusik, smutta på glögg och pynta tidigare än vanligt!?

Jag dissar: Julstjärnor!! Vassa i formen, skrikiga i rött, den rosa är gris-skär och den vita är inte vit utan gulvit. Hua och buhhh…. Inte min blomma alls, så det får bli min julpyntsdiss.

Jag hissar: Vacker utebelysning! Alla dessa ljusslingornät i trädgårdarna (i lagom dos). Små lampor som lyser upp träden mot snön är fantastiskt fint eller som gör entrén lite mer välkomnande. Det ger inte bara värme åt oss flanörer på våra kvällspromenader utan gör även det betydligt trevligare för den som lever i huset. Det förlänger känslan av rummet, ger en trygghet och vacker utsikt. HISS!

Ni klarade av det här va?? Vad hissar och dissar du när det gäller julpynt? Håller du med mig? Eller kanske Linda? Susann?

Nu ska vi på glöggmys till några vänner. Breake i packningen 🙂 Gott mos!