Tänd brasa

Bild: House to Home

Bild: House to Home

Mellandagar med mys i soffan, filmer, god mat, slösurf, spel och mys. I år är det många som jobbar mellandagarna, men jag tar mig en ledig dag idag. Förkylningen vill inte ge med sig och det finns så mycket böcker och filmer som bara väntar på att läsas och ses. Hihi! Så här hemma kommer det inte göras många knop och det är helt underbart! Har ni det bra söta ni?

Kramar, faster 😉 Jannice

 1. Sköönt! Har unnat mig 3 dagar.. men nu är butiken öppen igen!
  Kul de mé!

 2. Dessi skriver:

  Så lyxigt det lät! Själv tillhör jag en av dom som jobbar alla mellandagar, segt! 🙁

 3. Eva skriver:

  Jag var den enda av familjens 9 hemmavarande personer som skulle till jobbet idag.Det var faktiskt helt okay. Tror nog att det blir mer vila på jobbet än hemma.
  Vi har haft en fantastiskt trevlig julhelg med alla våra åtta vuxna barn som landat hemma hos oss under varierande antal dagar. Roligt, trevligt, underhållande men också ganska tröttande med ständigt vakna familjemedlemmar i huset.

 4. Lotta skriver:

  Härligt!Det är det som e ledighet!Kollar nätet och fick se att Mio har halva priset på på sina soffor i Howardstil om man beställer i veckan!Intressant?

  1. Jag såg det! Du kan tro det är intressant! Ska absolut dit 🙂

   Tack och kram Jannice

 5. tinajo skriver:

  Oh ja, jag har det bra med mina pojkar här hemma – maken var tvungen att jobba några dagar men jag är ledig till 10/1. Det känns lyxigt! 🙂 Sitter fortfarande i morgonrock..! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..