Kanske vill du lägga din röst på mig?

Mooadbord: Simplicity

Mooadbord: Simplicity

Just nu går det att rösta på årets blogg. Om du tycker jag är värd din röst, skulle jag bli jätteglad om du la den på mig. Rösta gör du här.

Här rivs det i tidningar, klipps och klistras… Moodboardandet är i full gång. Ovan ser du en mooadboard jag gjorde åt en kund för några år sedan när jag skulle fixa till deras sovrum. Mannen och frun i huset fick riva ut massa bilder och sedan satte vi samman dem. De tyckte de hade olika stil, men som ni ser, när det väl kom till kritan och när man ser de gemensamma nämnarna är det mycket likt. Temat blev ”Nordiskt ljus möter Marrakech”. Det är alltid bra att sätta ett namn på sitt tema. Det hjälper en att ringa in sin stil.

Kramar Jannice

 1. gella skriver:

  Själv har jag så svårt att riva i tidningar…. :/ Men jag försöker spara bilder på datorn som inspirerar mig i a f. 🙂 Men tycker det är svårt att ringa in sin stil. Speciellt som min stil (och säkert fler andras) ändrats med åren… Från att ha ärvt furumöbler, till att gilla caffe lattetrenden med turkos som accent för typ ett decennium sedan och så sent om sider upptäcka att jag älskar ljus och vitt i kombination med svart och grått med lila/cerise/ljusrosa som avbrytarfärger… Jaa du… Vi får väl se vart jag landar någonstans. 😉 Man ser spår av alla perioder i vårt nuvarande hem… 🙂 Tack för all inspiration i a f!! Ska bli riktigt roligt att se ert nya hem växa fram!

 2. Tack alla sötisar 🙂 Kram Jannice

 3. B-M skriver:

  Sådär, nu har jag röstat på dig! =)
  Passar på att önska dig ett Gott slut på 2010 också.
  Kram / B-M

  1. Gott Nytt 2011 på dig också! Och tack för alla dina fina kommentarer under året.

   Kram Jannice

 4. Li skriver:

  Klart du får min röst!

 5. L skriver:

  Röstade på dig så klart! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..