Jag på TV – Konferensresan

Godmorgon, eller godförmiddag på er finingar. Hoppas det är bra med er. Så roligt med all respons jag fått på mitt videoinlägg. Superkul!! Självklart kommer jag fortsätta, även om det är pest och pina att höra sin egen röst. Och värre lär det väl bli om ni kikar på bilden ovan. Kom ni ihåg att jag sa att vi skulle iväg på en hemlig sak i höstas. Nu kan jag avslöja att det var Spotlifes kick off i Såstaholm, som också filmades av kanal 5:s tv team och den nya serien – Konferensresan! Ja, jag vet, det låter oroväckande likt Färjan!! Hihi… Det är tur man tillhör det gamla gardet och inte lär vara den som är mest intressant att ge tv-tid. Men kul var det!! Bella, Petra och Martin hade bloggaudition. Vi i Spotlifes nätverk fotades med nya bloggheaderbilder, hade brainstorming kring hur vi kan utveckla bloggandet, samt hade en trevlig kväll med underbart god mat. Så det var en trevlig hösthelg! Ni får väl kika in om ni är nyfikna. Måndagar kl 20.00 ser det ut som.

Nähä, idag ska maken och jag till banken. Vuxensaker står på schemat. Nytt år nya möjligheter, fix, placeringar, ordning och reda. Ser fram emot det!!

Kram från ett soligt gnistrande Råå
Jannice

  1. gella skriver:

    Spännande!! Tittar inte så mkt på TV (förutom bolibompa som strötittas på regelbundet med barnen.. 😉 ) så du får gärna påminna när det sätter igång! 🙂

  2. tinajo skriver:

    Hihi, ja man drar parareller till Färjan – jag hoppas jag kommer ihåg att titta på det (glömmer för det mesta bort att jag har en TV)! 🙂

  3. Vad spännande! Jag ska genast sätta boxen på inspelning för detta vill jag inte missa. 🙂

    //Jeanette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..