Nytt till våren från HM Home

Kollage av Simplicity med bilder från HM Home

Kollage av Simplicity med bilder från HM Home

Då har HM Home kommit ut med ny vårkollektion. Jag ska hålla det osagt var maken sa när jag kikade igenom pressbilderna och han hängde över min axel. Hahaha!! Jag vet inte, många bloggare verkar vara imponerad men nja!!? Alltid det där tygerna med tryckta mönster (hua) och grilliga färger som är svåra att sätta till om man inte har stenkoll på färg och form. Saknar fortfarande något classy alternativ där allt inte är så lekfullt, busigt och känns billigt. Aouch! Nu får jag kanske många ovänner.

Iaf av alla bilder föll jag för denna som kändes hållbar, humorisktisk och vårsöt. Kudden med hunden är ju störtskön! Kuddarna kostar från 99 kr, så det är ett perfekt och billigt sätt att förändra där hemma.

Vad tycker du om kollektionen?

Kram Jannice

 1. Jag tycker nog att de har ryckt upp sig sedan höstens kollektion. De har ju flera olika inriktningar i sina kollektioner och det finns både för de som gillar färg och de som tycker om det avskalade. Jag tycker att det är kul att deras kollektion inte ser ut som Day Home t ex. som är trist och ALLA har det hemma. Tråkigt!

 2. helena skriver:

  Jag måste hålla med helt, det känns nästan somom mycket kunde tillhöra ”HM Home Divided” alltså en ungdomsavdelning. För dem som söker en hållbar stil med kvalité får tyvärr leta vidare. Tryckta mönster, tunna tyger, velourhanddukar osv… mycket tråkigt. Har dock hittat några handdukar där mönstrena är vävda och båda sidor är av tjock frotté, sånt gillas.

 3. Maria skriver:

  Jag gillar hm. Men inte hm home. Vet inte var deras känsla för feeling tog vägen i deras homesatsning. Nää jag blir ingen fan där. Tummen ner mao. Vi letar kuddar och accentfärger till vår soffgrupp howardsoffor två st i mullvadsgrått och två st fåtöljer i linnebeige. Hittade en fin stickad pläd fr tinekhome i samma färg som soffan. Men bara en. Tydligen problem med leveranser. Nåväl. Kuddar. Har tänkt mig syre’n. Kanske. Elle kanske inga kuddar alls? Balansen i fabriken är subtil. Vill inte över-göra.

 4. Jag har i ärlighetensnamn aldrig varit speciellt imponerad av H&M Home. Tycker att det är barnsligt och löjligt. Kanske är jag lite väl hård nu, men jag undrar vilken åldersgrupp dom vänder sig till?! Jag är ju inte direkt lastgammal (26) men känner inte att detta tilltalar mig på något plan.

  Kram och gott nytt 2011

 5. Nja, jag tycker nog som du där. Vet att många gillar HM Home men för mig är det mesta ”för mycket” – kul och trendigt just nu, kanske, men saker jag skulle tröttna på efter ett par månader eftersom de just inte är så där klassiska och hållbara i stilen. Så inget för mig, tyvärr! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..