Påsknytt från Royal Copenhagen

Pressbilder: Royal Copenhagen

Pressbilder: Royal Copenhagen

I år utvidgar Royal Copenhagen sin populära påskkollektion med helt nya motiv som sveper med sig en doft av vår och ljusare tider. De målade fjäderlätta fjärilarna påminner om den där lyckliga känslan av att se vårens första fjäril i trädgården. Då vet man att våren och dess ljumma dagar och ljusa nätter snart är här.

Dessutom lanseras en ny liten bonbonniere dekorerad med liljekonvalj. Den är perfekt för påskchokladen, och gör sig utmärkt som en vacker present fylld med påskgodis. Dessutom innehåller kollektionen ett vackert stort påskägg dekorerat med snödroppar, och klassiska påskägg med vackra gula forsythiakvistar och rosa rebis. En frisk fläkt av våren rätt in i ditt hem.

Dekorera personligt
Med ett formspråk som förenar klassisk design med stämningsfull tradition, har Royal Copenhagen skapat poetiska former för alla som vill sätta en personlig och historisk prägel på sitt hem. De små klassiska äggen kan både hängas upp i vårens första kvistar och även arrangeras snyggt i skålar och fat. Det aningen större gåsägget kan hängas upp i fönstret eller arrangeras tillsammans med de andra porslinsäggen. Den nya lilla bonbonnieren kan användas till choklad och godis men är även fin som bordsdekoration.

�ggen säljs i fina presentaskar med ett porslinsägg för 209 kr, i presentask med två porslinsägg för 369 kr samt i presentask med fyra porslinsägg för 699 kr. Det stora påskägget med snödroppar kostar 419 kr. Den nya lilla bonbonnieren kostar 479 kr.

Jag tycker de är vackra och skvallrar om att våren är på väg!! Jihoo!

  1. Jag har bara några enstaka påskprydnader (jämfört med julpyntet!!!) varför ett sådant påskägg måste införskaffas. Stort tack för tipset!

  2. sara skriver:

    Ã?h vilket bra tips, de var verkligen helt ljuvliga!

  3. tinajo skriver:

    Men hjälp – de där var ju alldeles ljuvliga! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..