Stolproblematik

Bild: House to Home

Bild: House to Home

Håller på att bli tokig av att leta stolar till vår matsal! Nu när man verkligen ska hitta några börjar man fundera alldeles för mycket. Det är det jobbiga med att arbeta med inredning. Man känner till alldeles för många stolar som är fina. Hihi! Ni vet ju att jag älskar Eamsen, men nu tycker jag var och varannan människa har den så det känns helt plötsligt trist.

De här stolarna på bilden tycker jag var ursnygga till den inredningen som de är satta till. Det är ju nämligen så att det är inte bara en snygg stol som ska väljas. Här blev det en fin helhet! Matsalsstolen ska stämma överens med övrig stil, vårt marmorgolv, bordet och resterande del av möblerna i vardagsrummet. Tänkt jag ska sätta mig ner och göra ett kollage med alla stolar jag har i åtanke och visa er…..

Köket på bilden har en underbar mix med det högblanka golvet som möter den gamla kaxiga lampan. Gillar också att man valt en vaxduk som följer upp rutmönstret i golvet. KUL! Eftersom allt går i samma kulör, gör det ingenting att man har blandat mönster.

Nu packar jag väskan, dags att dra till kontoret i Höganäs!

Vi ses Sunshines!

Kram Jannice

PS. Sista dagen att tävla om biljetter till mingelfesten på Berns, dricka skumpa, prova på franska bakverk, träffa Lovisa Burfitt och se det nya fantastiska samarbetet mellan Rörstrand och henne. DS.

 1. Irene skriver:

  Hehe… vi hade det omvända problemet i somras – tog hem vitoljade Ã?land-stolar som visserligen var snygga och gedigna, men de billiga Ikea-stolarna vann överlägset i komfort, utrymme och lätthanterlighet 😉

  Om Du ( och Din man ) älskar Eames sÃ¥ känns ju det som ett självklart val…?

  Kram från Härnösand!

 2. Sofiei skriver:

  Har du sett på Scandia jr? Finns i bla vitt o träfärgade. Vi såg på dem, men har nu röda date stolar:-)en riktig färgklick. du har en fin blogg!

 3. Anci skriver:

  Känns som Eamesstolarna är de nya Myran.Snygga…men som sagt finns i alla inredningsreportage numera.Förresten…har aldrig lyckats klura ut hur man uttalar dem? 😉

 4. Annika skriver:

  Gillar du Eames ( och om det inte bara är en tillfällig förälskelse ), så ska du så klart ha Eames !! Det är ju du som ska leva med dem, sitta på dem, titta på dem. Vad som står eller inte står i mitt eller någon annans kök hör inte hit. Dessutom tror jag inte att det vimlar av Eamesstolar på något annat ställe än i en liten beskärd del av bloggSverige.
  Köp det du längtar efter.

 5. Maria skriver:

  Eames-stolar, Estrid Ericsons elefantkuddar, prylar från Tine K och Day home tycks finnas i var och vartannat hem. Eller så är det så att du, liksom jag och några till ;), fastnat för den stilen och att denna förekommer i väldigt många bloggar.. Det viktiga när man står inför en större investering är väl ändå att lita på sin smak och satsa på något som håller över tid! Jag ser fram emot att se resultatet – du brukar få till det så bra!

  Jag gillar förresten verkligen ert nya svarta soffbord – supernice! Själv behöver jag investera i en ny, tålig matta att ha under vårt soffbord. Det är jättesvårt med mattor tycker jag. Vårt soffbord är i ek, annars har vi mest vitt med inslag av svart. Tips emottages tacksamt :)?

  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..