ANNONS

Stolproblematik

/

Bild: House to Home

Bild: House to Home

Håller på att bli tokig av att leta stolar till vår matsal! Nu när man verkligen ska hitta några börjar man fundera alldeles för mycket. Det är det jobbiga med att arbeta med inredning. Man känner till alldeles för många stolar som är fina. Hihi! Ni vet ju att jag älskar Eamsen, men nu tycker jag var och varannan människa har den så det känns helt plötsligt trist.

De här stolarna på bilden tycker jag var ursnygga till den inredningen som de är satta till. Det är ju nämligen så att det är inte bara en snygg stol som ska väljas. Här blev det en fin helhet! Matsalsstolen ska stämma överens med övrig stil, vårt marmorgolv, bordet och resterande del av möblerna i vardagsrummet. Tänkt jag ska sätta mig ner och göra ett kollage med alla stolar jag har i åtanke och visa er…..

Köket på bilden har en underbar mix med det högblanka golvet som möter den gamla kaxiga lampan. Gillar också att man valt en vaxduk som följer upp rutmönstret i golvet. KUL! Eftersom allt går i samma kulör, gör det ingenting att man har blandat mönster.

Nu packar jag väskan, dags att dra till kontoret i Höganäs!

Vi ses Sunshines!

Kram Jannice

PS. Sista dagen att tävla om biljetter till mingelfesten på Berns, dricka skumpa, prova på franska bakverk, träffa Lovisa Burfitt och se det nya fantastiska samarbetet mellan Rörstrand och henne. DS.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00