Fredag morgon

Bild: Sköna Hem

Bild: Sköna Hem

Fredagsmorgonen börjar med att jag var uppe i ottan och serverade maken frukost på sängen och ett paket. Han har nämligen namnsdag idag! Ja det är han definitivt värd min goding till man! Och så är det ju fredag!! Hur härligt är inte det!?

Denna vecka är jag så nöjd med! Vi har verkligen tagit tag i surdegar. �r äntligen på g med att starta upp renoveringen. Vi har varit på banken och (håll i er nu) gjort aktiva PPM val, jag har besvarat världens längsta formulär då jag ska göra om min enskilda firma till Aktiebolag, och så är den nya designbloggen i pipeline. Nästa vecka smäller det!

Nu ska jag ta mig en promenad, sedan en lång frukost med kaffe och nybakta frallor från bageriet här i byn!

�nskar er en fin start på fredagen!

Kram Jannice

PS. Bilden från Sköna Hem är ljuvlig, ett vackert stilleben som innehåller alla element och är därför makalöst intagande. Röda penslar (eld), bruna borstar (jord), växten (trä), svarta böcker och glassjusstake (vatten) och runda former och själva byrån i vitt (metall). Jag säger det igen, tänk på att använda de 5 elementen även när du bygger ett stilleben. Ett perfekt verktyg att ta hjälp av för att få en lyckad installation. DS.

 1. Så skönt att ha fixat så mycket! 🙂

  Och fredag är inte helt fel…
  Ha en härlig dag!

  // Dessi

 2. Wow, vilken bild! Magisk…
  Njut av promenad, frisk luft, goa frallor och den underbara fredagskänslan!

  Ha en mysig helg!
  Kram SOfie

 3. tinajo skriver:

  Låter som att din fredag började fint och fortsätter lika fint. 🙂

  Tycker om bilden, vackert! 🙂

 4. Annika skriver:

  Det låter helt underbart – vilken start på morgonen! Lyckliga du! Tänk vad kunskap och intresse är viktigt när man inreder. Ett tomt oinrett rum kan för mig kännas som en belastning eftersom jag har svårt att se helheten. Tycker att det är kul men har svårt att få till det. Ska nog sätta mig in i detta med Feng Shui. Var ska man börja tro? En föreläsning, kan det ge något? Såg att det finns här i storstaden. Har du några tips?
  Jag längtar efter att se resultatet av ert allrum. Ha en underbar helg!
  Annika

 5. You Go Girl!!

  Ha en super fredag och helg!

  Hoppas vi ses snart
  Kram

  Maliin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..