Nyplanterad krokus

Bild: Simplicity

Bild: Simplicity

Städat och fixat lite här hemma inför helgen. Ikväll får vi besök av Jonas bästa vän och hans tvillingar (gudasöta) och på söndag från svärmor. Hittade underbara krokusar i en magentafärgad ton som bara var tvungna att få följa med hem. Så nu har jag planterat dem i min favvokruka från Hemtex, och med stenar från stranden här nedanför. Tycker inte om att se jorden. By the way, sten i denna storlek klassas som jordelementet enligt Feng Shui, så det fungerar på samma vis, men mycket elegantare.

Så nu har matsalsbordet fått sig en vårskrud. Kanske en annan skulle behöva få det också?? Nu är man blålilavit. Får nog lite brun-utan-sol och en inpackning här. Men först blir det lunch och sedan lite jobb! Fullt upp med Design Day by Day bloggen. På tisdag smäller det. Förresten var du en av vinnarna till presseventet nästa vecka på Berns?? Kika in här så får du se.

Trevlig helg på er finingar!

Kram Jannice

  1. karin skriver:

    Fint 🙂 De har börjat komma i rabatterna nu 🙂

  2. Sara skriver:

    Vackert! Jag har tänkt på krokusar hela veckan, och nu när jag såg denna vackra bild tror jag bestämt att jag måste stilla mitt krokus-behov genom att köpa hem några 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..