Förhandstitt på Rörstrands samarbete med Lovisa Burfitt

Här kommer en förhandstitt på en av Lovisa Burfitts illustrationer när det kommer till den nya kollektionen som hon illustrerat för Rörstrand.

Visst är det Lovisa känsla över det?  Namnet på den nya serien för Rörstrand kommer att vara Mlle Oiseau och betyder översatt, Fröken Fågel. Kollektionen innehåller 6 delar och kommer visas på torsdagens pressvisning på Berns! Formgivaren av porslinet är ingen mindre än duktiga och välkända Anna Lerinder.

Bara 2 dagar kvar tills vi öppnar upp den nya designbloggen. Den 1:a februari smäller det. Då kommer du också kunna se den nya serien och till och med vinna delar ur serien! Så för att inte missa någonting, håll utkik här på bloggen! Eller anmäl dig redan nu på ”Gillaknappen” på Facebook här.

Kram Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..