Sjal från VeraLi

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Längesen jag körde färg och stil här på bloggen. Denna vecka startar modeveckan så vad passar väl bättre än ett inlägg. När jag var på Formex sprang jag på Veronica med butiken Unica if Sweden i Vellinge. Hon och Ann Wilson stod och promotade sin gemensamma smyckeskollektion, men även ett nytt märke som hon har tillsammans med en vän som de kallar VeraLi. De erbjuder unika sjalar i pigga kulörer. Jag frös på mässan så visst hittade jag en anledning att köpa en goding! Hihi…. Både Anna och jag sprang runt i en varsin färg och höll oss både varma och ”chica”. Nu är den perfekt här hemma om kvällarna runt axlarna och tänk till våren när jeansjackan åker fram. Sött! Rekommenderat pris i butik 1095 kr!

  1. Hej! Vi föll också pladask för denna fina sjal på Formex! Vi har nu varsin allihop i butik + att vi säljer den 😉
    Din bild var så himla fin så jag undrar om jag kan få använda den på webshoppen + på FB? /FrökenFräken.se

  2. Kajsa skriver:

    Nja, inte riktigt min ”cup of tea”

  3. Anna skriver:

    Den gillade jag!! Kulig och glad! Tröttnar du kan du höra av dig… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..