Simplicity – en härlig inredningsblogg

Tänk att jag är en av de tio inredningsbloggarna som TV4 Hemmakanalen.se tycker är härlig. Glad jag blev när jag såg det! �r mest glad för att jag inte tog genvägen och bara prata inredning som jag tänkt från första början utan verkligen vågade ta steget fullt ut och inrikta min blogg mot inredning i balans och Feng Shui.

Mitt mål är att fortsätta sprida budskapet och hjälpa människor att med färg och form skapa harmoniska hem. Min övertygelse är att genom att inreda medvetet och tänka på de yttre intryck vi utsätts för dagligen, kan vi påverka vår vardag.

�r så glad att min intention att anpassa Feng Shui till vår tids moderna samhälle och levnadsstandard verkar uppskattas!

Kram på er alla finingar! Utan er hade jag varit intet i bloggvärlden!
Jannice

 1. Grattis, jättekul!! Som sagt, det är du verkligen värd! Jag har följt din blogg slaviskt sedan förra sommaren när jag började läsa inredningsbloggar på allvar. Har varit intresserad av feng shui i 14 år och ditt sätt att beskriva och tolka den ganska knepiga filosofin är klockren och 100% i min smak! 🙂 Keep up the good work!
  Kram, Madeleine

 2. Petra skriver:

  Det är du verkligen värd!! Du är på min 10 i topp lista oxå 😉
  Ha rn fin kväll

 3. Anna skriver:

  Grattis vännen!! Vad kul! kram kram

 4. Elle skriver:

  GRATTIS! Kul att läsa – det var väl iofs bara en tidsfråga. ;D Jo, man … jag blir glad av att läsa dina inlägg o inspireras av dig med alla tips och den stora kunskap du sprider runt dig. You´re the sunshine! Ha en go´ dag! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..