En färgkick

Vi startar lördagen med en härlig färgkick. Tine Ks kulörta väskor (i ny cerise färg) finns för 350 kr hos CanCan interiör. Varför inte placera en grön växt i den som på bilden, och låta den ge vårkänsla till rummet redan nu? Gult är vårens färg, vi får se hur den kommer tas emot av svenska folket. Jag börjar gilla den mer och mer.

Nu ska vi ta en tur till färgbutiken, byggvaruhusen och sedan är vi värda en brunch på stan!

Kram på er,
Jannice

 1. Med detta tipset måste jag ta och rota igenom väskförrådet, kanske döljer sig där en väska som man kan återanvända som blomkruka? 🙂

 2. mia skriver:

  Hallå!
  Läste du min fråga om gardiner?

 3. Johanna skriver:

  Hittade CanCan via dig och älskar deras sortiment. Ska nog klicka hem några text-kuddar nu. Kan inte hålla mig :-).

  Tack!!!

 4. Jag har svårt för gul, men den cerise väskan skulle gärna få flytta hem till mig!:)
  Ha en skön helg!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..