ANNONS

Frukost på sängen

/

X

Här passar vi på att ta en långfrukost i sängen då vi har både TV:n, trädgården och havet som utsikt.  Allt nära till hands på våra 40 kvm. Mysigt! Idag gästbloggar jag på Svenska Blomsterbloggar, om hur man med växter kan balansera upp en miljö färgmässigt, så kika gärna in där!

Igår var maken och jag på stan och shoppade. Härligt! Efter min vecka nerbäddad var jag ”keen on getting out” och bidra till att Sverige går runt, hihi! Var också och hämtade den här godingen. Idag blir det lite jobb här. Jag är lite efter med allt och behöver känna att jag kommer ikapp.

Ses lite senare,

Kram
Jannice

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00