Längtan….

Bilder: Sköna Hem

Bilder: Sköna Hem

Den här känslan vill jag ha i vårt sovrum när det är klart. En favorit i repris men så makalöst vacker att jag tappar andan!

Javisst längtar vi alla efter våren och inte mindre med sådana här bilder som flirtar med ett inredningsklappande hjärta. Vilken stol!! Se så fint de använt sig av mörkt trä som kontrast till det vita och blå. L O V E L Y !! Hade man istället valt allt det bruna i vitt, hade resultatet blivit platt, vitt och tråkigt. Nu blir det istället alldeles, alldeles uuuunderbart! Det är det fina med kontraster mina vänner!

Kram Jannice

 1. Precis min smak! Underbart!

 2. Anna skriver:

  Jag vill helst ha inredningen OCH utsikten! Fantastiskt!

 3. Nanna skriver:

  Men grattis!! Ska du ha en liten! Hade jag helt missat. Men en härlig nyhet! När är det dags?
  Sovrummet du visar är helt underbart. Man blir verkligen mållös!

 4. Cilla skriver:

  Jannice, Jannice you take my breath away me din blogg! Basta tankbara till morgon kaffet, eftermiddags kaffet och sen kvalls koppen…haha. Keep on entertain us!xxx

  1. Gulliga du! Tusen tack för dina söta ord 🙂 Värmer i kylan. Kramar Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..