Semlor till alla 3

Bilder: Simplicity

Bilder: Simplicity

Härom dagen hade maken köpt med sig semlor hem och det blev även en till ”liten” i magen. Nu blev det dennes blivande pappa som åt upp den, men visst är den söt? Egentligen en perfekt storlek om man är sugen på något sött efter maten.

Dukningen fick gå i turkost, som skvallrar om att våren snart är på väg. Redan i slutet av veckan hörde jag. Jiiiiho *hoppas*! Muggar och fat från Nya Höganäs Keramikserien (glasyr sand), kivilyktor Iittala och den söta porslinsfjärilen är från Matteus.

Kram Jannice

 1. Emma skriver:

  Inte bara jag som längtar till våren då:)Härliga bilder.
  Jag har fått ”dille” när det gäller fjärilar. Skulle vilja ha tag i ”dekorationsfjärilar” eller nåt man kan hänga på väggen,tavelkanten etc. Du har inte bra tips var jag skulle kunna hitta sånt??

  Mvh Emma

 2. Men vad roligt, har missat detta – stort grattis, vad härligt!

  Tack snälla för grattishälsningen hos mig!

  kram Mia

 3. Anneli skriver:

  Hej!
  Jag har också missat att du är gravid! när är det dax? efter sommaren?
  Grattis till Er!

  Mvh Anneli

 4. Stella skriver:

  grattis! visste inte att du väntade barn, men hade nåt på känn när du skrev om det blivande barnrummet!

 5. Ett stort grattis till liten i magen 🙂 vad kul! Jag hade helt missat de, hoppas vi får följa med mycket under graviditeten också!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..