ANNONS

Dagdrömma

/

Bild: Sköna hem

Bild: Sköna hem

Ja, då har vi kommit till mitten av denna vecka och jag tänkte vi börjar morgonen med ett fantastiskt hem i Stockholm. Bilden har jag lånat från Sköna Hem, som för övrigt blivit utsedd till Sveriges största inredningsmagasin. Jag är inte förvånad, jag gillar verkligen tidningen och jag tror det är för att jag är så ruskigt svag för sådana här lägenheter – lite lyxig Strandvägenkänsla. En underbar blandning mellan gammalt, modernt och hållbart klassiskt. Jag kan liksom se mig själv strosa runt i miljön i en Juicy Couture mysdress, äta praliner och sippa på lite skumpa 😉 Bläddra i en tidning, ta en sväng ner på stan, äta en god skaldjurssallad på terrassen på Grand. Sitta och sola näsan på balkongen med en fantastisk utsikt över Stockholm city.

Nähä, back to reality i pyjamas, där skumpan är utbytt till te, där det är förbaskat för mycket snö utanför fönstret och en hög med tvätt som ska fixas.  Men först så ska jag skissa på ett vardagsrum åt en kund!

Tjingeling, Jannice

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00