ANNONS

Fokuspunkt

/

Bild: Fantastic Frank

Bild: Fantastic Frank

Alla rum behöver en fokuspunkt. Med en fokuspunkt menar man något som man omdelbart fäster blicken på. Det kan vara något överdimesionellt, överraskande eller nästintill opassande till inredningen. I långa korridorer är det än viktigare och här tycker jag man lyckats alldeles strålande att göra en vit trist korridor till något vackert. Nästan lite gallerikänsla, och bara kolla in det vackra golvet. Ljuvligt!

Här har man arbetat med många tavlor och en stor vas i samma färgton. Man skulle också kunna jobbat med ett antikt bord med ett vackert stilleben på,  en överdimensionerad spegel eller ett härligt tyg. Allt är möjligt!

Nu blir det kontoret i Höganäs! Vi ses finingar!

Kram Jannice

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00