Fondtapet eller färg?

Bild: Simplicity

Fredag och jag har plockat undan och städat på våra 40 kvm. �vervåningen har denna vecka spacklats, slipats och grundmålats och det börjar närma sig tapetsering och målning. Härligt!

Här är en gammal bild som jag hittade från vårt förra hus. Just nu håller jag på att leta efter en snygg färg eller tapet som ska vara bakom vår tv-soffa i vardagsrummet. Soffan kan inte stå mot bakgrunden av kulören Nordsjövit, då kommer den se smutsig ut. Så just nu letar jag fondtapet, eller en sjysst färg (och jag som inte är en fondtjej men man är inte sämre än att man kan ändra sig). I förra huset hade vi en grå ton. Känns lite safe, hade varit roligt med något annat och som alltid, har ni tips och idéer så blir jag jätteglad. Funderar lite på att bara använda den spacklade väggen?? Sedan har mer klassiska mönster poppat upp i min hjärna. Tja, vi får se vart det slutar!

Förresten! Ni kanske har sett att Spotlife har mer banners än vanligt (vet att mÃ¥nga av er inte är glada Ã¥t det) men vi kör ”hemlösa banners” som vi inte fÃ¥r nÃ¥got betalt för men tycker det är ett bra sätt att stödja Stadsmissionen. Hoppas ni som jag tycker det är bra.

Nu passar jag på att önska er en fin fredagskväll!

Kramar Jannice

PS. Sorry för att bilden är lite suddig. Iaf så är pläden, vas och korgen är från Ikea. Lampa, Villa Collection. Soffa, Room. Matta Asko, Länna Möbler. Skål, Tine K från Blackballoon. DS.

Idag på Design Day by Daybloggen avslöjar jag årets nytillskott i Muminkollektionen! Nyfiken?

Â