Satsa på basfärger i badrummet

Bild: Therese Romell, Magnussons - två generationer mäklare

Bild: Therese Romell, Magnussons - två generationer mäklare

Jag förestpråkar alltid basfärger på kakel och klinker till mina kunder när det kommer till badrum. Det här utrymmet tycker jag man lyckats fantastiskt med. De små plattornas rektangulära former mot den mjuka toaletten och handfatets runda former. En snygg greige ton och vanligt vitt kakel i övrigt. Lätt att förändra med färg på handdukar, lyktor och tvålar. Att använda sig av basfärger behåller också värdet på huset och ger en hållbar känsla där man inte kan avslöja om investeringen av badrummet kostat 10 000 eller 100 000 kr.

Glöm inte att få in träelementet i form av en växt som här, eller om du saknar fönster, randiga handdukar eller någon korg för handduksförvaring som ger samma effekt.

Fint!

Kram Jannice

Glöm inte att du fortfarande kan T�VLA om underbara lakan från Beach House Jersey Sheets.

 

 1. Jättefint badrum! Man ska väl dock alltid utgå från basfärger och lägga till accent om man vill ha färg? Känns som det är en oskriven? regel som du försöker förmedla. Känns dock som detta är något jag konstant misslyckas med? När vet man att man tagit i tillräckligt mycket eller kanske för lite med accentfärgen? Detta är väl givetvis individuellt och kanske svårt att säga, men jag lyckas inte finna någon balans 🙂

  Vill även passa på och säga att du har en superfin blogg som jag tittar in på flera gånger om dagen 🙂

 2. Hej! Vilken leverantör är det till vitvarorna. Vill ha!

 3. Linda skriver:

  Helt underbart! Du har helt rätt om basfärgerna. Vi valde blått i vårt badrum för snart sju år sedan och det ångrar jag lite grann. Det känns fortfarande fräscht, men inte så väldigt tidlöst… Nåja, man lär så länge man lever!
  Kram Linda

 4. tinajo skriver:

  Det här var ett riktigt, riktigt fint badrum – tycker om de runda formerna och nyansen på de klinkers de valt. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..